30 yötä Rovaniemen MM-rallin starttiin – AKK julkisti tärkeitä päivämääriä

27.1.2021 / 15:02
Niclas Grönholm Tunturirallissa aiemmin tammikuussa (Kuva: Taneli Niinimäki).

[ A- ] / [ A+ ]

Rovaniemen MM-rallin starttiin on aikaa 30 yötä.

Rallin MM-sarjan kauden toinen osakilpailu ajetaan 26.-28. helmikuuta Suomessa, Rovaniemen toimiessa kilpailun keskuspaikkana. Kilpailun järjestelyistä vastaava AKK Sports Oy julkisti keskiviikkona tärkeitä päivämääriä tulevaan MM-ralliin liittyen. Kilpailun säännöt on tarkoitus julkaista maanantaina 1. helmikuuta ja Rally Guiden julkaisu on vuorossa viimeistään keskiviikkona 10. helmikuuta.

Ilmoittautuminen historian ensimmäiseen Rovaniemen MM-ralliin, Arctic Rally Finlandiin, päättyy maanantaina 8. helmikuuta kello 18.00. Kilpailu tullaan ajamaan kolmena päivänä. Perjantai-aamuna ohjelmassa on testierikoiskoe ja ensimmäinen erikoiskoe starttaa myöhemmin illalla. Lauantaina ajetaan kolmen erikoiskokeen lenkki kahteen kertaan ja kilpailu päättyy sunnuntaina MM-sarjasta tuttuun Power Stage -erikoiskokeeseen.

Kilpailijat pääsevät tutustumaan kilpailureittiin keskiviikkona ja torstaina 24.-25. helmikuuta. AKK Sports Oy vahvisti myös tiedotteessaan sen minkä uutisoimme eilen, eli kilpailua paikan päälle seuraamaan ei voida ottaa yleisöä koronatilanteesta ja hallituksen asettamista kansallisista ohjeista, sekä määräyksistä johtuen.

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

 


Facebook kommentit