Ahvenisto 50v – Roope Rinne-Laturi hakee Porsche-menestystä

30.5.2017 / 12:00
Roope Rinne-Laturi on Ahveniston juhlakisassa yksi Porsche-luokan suosikeista. (kuva: BaTCC)

[ A- ] / [ A+ ]

Ahveniston rata-autoilun suurtapahtumaa juhlitaan tulevana viikonloppuna 3.-4. kesäkuuta, kun radan kunniaksi ajetaan 50-vuotisjuhlakilpailu. Kauden merkkitapahtuma tuo radalle upean kattauksen näyttävia kilpa-autoluokkia ja yksi näistä on FTCC-sarjan Porsche GT3 Cup Challenge Finland -luokka.

Porschen ratissa nähdään myös luokan junioriohjelmassa ajava Roope Rinne-Laturi, jolle Ahvenisto on yksi suosikkiradoista.

– Olen aina tykännyt ajaa Ahvenistolla ja onhan se erikoinen verrattuna muihin ratoihin. Siellä pitää oikeasti miettiä miten ajaa ja ottaa esimerkiksi keventävät nyppylät tarkasti, Rinne-Laturi luonnehtii.

Rinne-Laturin mukaan juhlakilpailu on hieno kunnianosoitus legendaariselle radalle ja latausta viikonlopulle riittää varmasti.

– Ahvenistolle ei kyllä tarvitse hakea erityisemmin mitään motivaatiota, sillä se on kyllä niin tapissaan jo nyt kuin olla ja voi. Täysillä lähdetään ja vain voitto kelpaa. Toivottavasti yleisöä tulee paljon paikalle ja saadaan upea kisaviikonloppu, Rinne-Laturi kannustaa.

Lähde: FTCC-sarjan tiedote


Facebook kommentit