AKK Driver Academyn rallivalmennusryhmä kaudelle 2017 julkistettiin

1.12.2016 / 11:10
Juuso Nordgren ajoi kesällä Tulevaisuuden Tähti -kuljettajana Suomen MM-rallissa (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Kotimaisen autourheilun kattojärjestö AKK Motorsport julkisti AKK Driver Academyn rallivalmennusryhmän kaudelle 2017. Mukana on yhteensä yhdeksän nuorta ja lupaavaa autourheilun huipulle tähtäävää urheilijaa, joista kuusi on kuljettajia ja kolme kartanlukijoita.

AKK Driver Academyn, AKK Motorsportin virallisen huippuvalmennusryhmän, valintatestit järjestettiin loka-marraskuun vaihteessa Tahko Span tiloissa Nilsiän Tahkovuorella. Testeihin ei kutsuta kuljettajia AKK Motorsportin toimesta, vaan kuljettajien täytyy itse suorittaa haku. AKK Motorsportin tiedotteen mukaan hakukriteerit on tarkoituksella mietitty kohtalaisen tiukoiksi, eli hakijalla on oikeasti oltava näyttöä piilevistä kyvystä kilpailumenestyksen muodossa.

Valintatestit pitivät sisällään fyysisen kunnon testausta, sekä haastatteluja ja myös lajitaito-osion nuotitustestin puitteissa. Kaudelle 2017 uusia hakijoita valmennukseen oli kuusi, viisi kuljettajaa ja yksi kartanlukija. Näistä hakijoista valittiin lopulta kolme uutta kuljettajaa AKK Driver Academyn rallivalmennusohjelmaan ensi vuodeksi.

AKK Driver Academyn rallivalmennusryhmä 2017

A-team

Jari Huttunen, Antti Linnaketo
Juuso Nordgren, Mikael Korhonen

B-team

Miki Lindblom, Ville Mannisenmäki

Rookies

Henri Hokkala
Henrik Pietarinen
Aleksi Röyhkiö

Lue myös! Marcus Grönholm valitsi Jari Huttusen (27.11.2016)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit