AKK ja Santander aloittavat yhteistyön – “Merkittävä lisä autourheilun nuorisotyölle”

7.2.2019 / 09:25
Lauri Timgren, Jani Backman ja Toni Saarinen (Kuva: Aaro Nygård / AKK).

[ A- ] / [ A+ ]

Autourheilun lajiliitto AKK on solminut yhteistyösopimuksen rahoitusyhtiö Santanderin kanssa. Yhteistyö toteutetaan osana molempien yritysten nuorisotyötä, tarjoten sekä nykyisille, että aloitteleville karting-harrastajille mahdollisuuden hankkia karting-auto pitkällä maksuajalla, ilman korkoja ja kuluja.

Flying Finn on lajiliiton kuljettajapolku, joka kokoaa autourheilun kaiken nuorisotyön saman konseptin alle. AKK:n ja Santanderin yhteistyön keskeinen sisältö on nuorten harrastusmahdollisuuksien tukemisessa, jota varten on luotu karting-paketti, joka kantaa nimeä Flying Finn Santander -rahoitus. Paketin ostajat saavat kolmen vuoden maksuajan ilman mitään rahoituskustannuksia.

Paketti tarjoaa merkittävän avustuksen harrastuksen aloittamiseen kenelle tahansa lajista kiinnostuneelle. Paketti on valittavissa 5-8-vuotiaille tai 8-14-vuotiaille ja siihen kuuluu kattava, myös kilpailuihin sopiva, varustekokonaisuus. Yhteistyökumppanina karting-varusteissa toimii Racing Service Jaatinen, sisältäen kumppanuusnäkyvyyksin varustetun ajovalmiin karting-auton (CRG Hero 950 / Raket95), rengas- ja ajovarustesetin, sekä kypärän.

Jokaisen paketin ostaneen ajopuvun rintaa tulee koristamaan lisäksi suomalaisen autourheilun kuljettajapolkua edustava Flying Finn -logo. Osana pakettia ostajat pääsevät mukaan myös Flying Finn Santander -clubiin, jonka alaisuudessa järjestetään yhteisöllistä toimintaa koko perheelle.

– AKK:n ja Santanderin yhteistyö on merkittävä lisä autourheilun nuorisotyölle ja nuorien kuljettajiemme harrastuksen tukemiselle. Uskomme, että tämän rahoitusmahdollisuuden myötä saamme lisää nuoria kartingin pariin nauttimaan lajista, AKK:n promoottori Jani Backman sanoo tyytyväisenä.

– Toivomme, että yhteistyö kannustaa nuoria kuljettajanalkuja hakeutumaan lajin pariin ja että saamme yhteistyön kautta madallettua kynnystä autourheilun aloittamiseen. Meille santanderilaisille on tärkeää olla mukana tukemassa suomalaista autourheilua ja näemme tässä yhteistyössä hienon mahdollisuuden auttaa nuoria konkreettisella tavalla uuden harrastuksen aloittamisessa, toteaa Santanderin liiketoimintajohtaja Lauri Timgren.

Teksti: AKK:n tiedote


Facebook kommentit