AKK uusii organisaatioitaan – Markus Häkkinen toimitusjohtajaksi

11.2.2020 / 20:43
Tatu Lehmuskallio toimi AKK:n palveluksessa lähes neljän vuoden ajan (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Autourheilun kansallinen keskusliitto AKK-Motorsport ry ja sen omistama markkinointiyhtiö AKK Sports Oy uusivat organisaatioitaan.

Aivan kuten uutisoimme sunnuntaina, niin sekä AKK-Motorsport ry:n, että AKK Sports Oy:n toimitusjohtajana huhtikuusta 2016 lähtien toiminut Tatu Lehmuskallio ei jatka enää AKK:n palveluksessa.

– Tatulle kuuluu suuri kiitos erityisesti markkinointiyhtiön ohjaamisessa uudelle kasvu-uralle. Hänen ennakkoluulottomia ja innovatiivisia visioitaan varten tarvitaan nyt oikeat henkilöt toteuttamaan niitä. Lähdemme hakemaan entistä vahvempaa tasapainoa AKK:n organisaatioiden välillä, minkä kautta haluamme rakentaa suomalaiseen autourheilukenttään yhtenäisyyttä, vuoropuhelua ja uudenlaisia vahvuuksia myös ulkoisten sidosryhmien suuntaan, AKK:n liiton ja yhtiön puheenjohtaja Jarmo Mahonen sanoo tiedotteessa.

AKK Sports Oy:n vt. toimitusjohtajaksi on 1. helmikuuta lähtien nimetty Markus Häkkinen, joka aiemmin on toiminut yhtiön hallinto- ja talousjohtajana. AKK-Motorsport ry:tä luotsaa jatkossa pääsihteeri Anssi Kannas. Markkinointiyhtiössä on aloittanut uutena kaupallisena johtajana Petteri Nikkanen ja myyntipäällikkönä Henri Paronen. Kilpailusarjojen viestinnästä vastaa tänä vuonna SN Management.

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit