Albatec Racingin tallipäälliköltä kehuja Kalliokoskelle – “Todella nosti tasoaan”

5.7.2017 / 07:22
Jere Kalliokosken meno Ruotsin Höljesissa viime viikonloppuna oli varsin lennokasta (Kuva: Tom Banks).

[ A- ] / [ A+ ]

Tulokaskauttaan rallicrossin EM-sarjassa ajava Jere Kalliokoski on selviytynyt kahdessa viimeisimmässä osakilpailussa, Norjassa ja Ruotsissa, semifinaaliin. Seuraava askel on ilman muuta finaalipaikan saavuttaminen ja Kalliokosken tallin päällikkö, Albatec Racingin Andy Scott, on vakuuttunut siitä, että siihen ei mene enää kauan.

Andy Scott sanoo, että viime viikonloppuna Höljesista, Ruotsista tullut tiimin kokonaistulos ei tallia tyydyttänyt. Tallin molempien kuljettajien, Kalliokosken ja Tommy Rustadin tie katkesi semifinaaleissa.

– Olen pettynyt, koska kumpikaan kuljettajistamme ei selviytynyt finaaliin. Mutta positiivista on se, että meillä on kaksi autoa ja kaksi kuljettajaa, joilta molemmilta löytyy nopeutta ja me tulemme takaisin vahvempina Loheacissa, Scott katsoi positiivisin mielin jo kohti seuraavaa osakilpailua.

Kalliokoski on ajanut nyt kahdessa viimeisimmässä EM-osakilpailussa semifinaaliin ja etenkin Ruotsissa otteet olivat jo sellaisia, että finaalipaikka voi toteutua jo seuraavassa osakilpailussa, Ranskassa syyskuun alkupuolella. Scottin luottamus nuoreen suojattiinsa on vahva kuin kallio.

– Kuten ennustettiin, niin Jere todella nosti tasoaan, eteni vakuuttavasti semifinaaleihin ja taisteli paikasta finaaliin. Olen vakuuttunut siitä, että ei tule menemään enää kauan siihen, kun hän on finaalissa. Toivottavasti Jeren luottamus kasvaa koko ajan ja olen varma, että hän tulee saavuttamaan vielä upeita tuloksia tällä kaudella, Scott uskoo.

Tulevana viikonloppuna Kalliokoski hyppää jälleen Skodan rattiin ja kilpailee SM-sarjan kauden kolmannessa osakilpailussa Tampereen Kaanaalla.

Lue myös! Kalliokoski tyytyväinen ajoonsa Höljesin klassikkokisassa – ”Suunta on oikea” (3.7.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit