Antti Selivaara kysymysmerkkinä Mikkeliin: “Vähän sekavat fiilikset”

16.2.2017 / 18:18
Antti Selivaaran valmistautuminen Vaakunaralliin Mikkeliin on ollut vaiherikas. Töissä oli hirveä kiire ja lisäksi tuli pieni sairastuminenkin. (kuva: Marko Kyöstilä)

[ A- ] / [ A+ ]

Porilainen automaalaamoyrittäjä Antti Selivaara ajaa nyt toista kauttaan Ralli SM-sarjassa ja nelivetoisten autojen SM2-luokassa. Teknisten vastoinkäymisten myötä kausi alkoi kahdeksannella sijalla, mutta talvikauden vaikeudet eivät vielä siihen hellittäneet.

Subaru Imprezalla kilpailevan Selivaaran ja kartanlukija Jani Salon tarkoituksena oli panostaa huolella kaikkiin alkukauden kisoihin nuotti- ja ajotreenien muodossa.

Valmistautuminen tämän viikonlopun Mikkelin Vaakuna-ralliin jäi hieman vajaaksi siviilikiireiden ja sairastelun vuoksi.

– Paremmatkin lähtökohdat on joskus ollut ennen SM-rallia. Työmaalla on meinattu hukkua töihin, ja sitten tulin kipeäksi alkuviikolla. Onneksi olotila on jo tasaantunut, Selivaara raportoi toipilaana.

– Niinpä nyt on kuskilla vähän sekavat fiilikset. Ei ole pystynyt keskittymään eikä valmistautumaan sellaisella intensiteetillä, jolla olisin halunnut. Ei mitenkään hyvä tilanne!

Selivaara kertoo, että treenattu silti on reilun 100 kilometrin verran parina eri päivänä, jonka lisäksi nuotilla on käyty kertaalleen. Ajoharjoittelussa on painotettu auton käsittelyä hitaissa paikoissa sekä risteyksissä, jotka seikat usein tuppaavat jäämään vähäiselle huomiolle testeissä.

– Tunturirallin perusteella voi jo todeta, että sinne kolmen joukkoon tuntuu olevan kovasti tunkua. Kaikki tehdään, mitä voidaan ja lauantaina illalla nähdään mihin se riitti, Selivaara päätti.

Vaakuna-ralli alkaa perjantaina illansuussa kahdella erikoiskokeella ja lauantaina ohjelmassa on seitsemän EK:ta.

Lähde: Antti Selivaaran tiedote


Facebook kommentit