Atte Varsta englantilaisen Albatec Racingin general manageriksi

18.4.2016 / 22:25
Atte Varsta (vas.) on Albatec Racingin uusi general manager (Kuva: Albatec Racing)

[ A- ] / [ A+ ]

Rallicrossin World RX-talli Albatec Racing Teamin omistaja Andy Scott on kutsunut Atte Varstan tallinsa general manageriksi. Skotlannin Dumfriessä päämajaansa pitävä Albatec Racing osallistuu tänä vuonna kolmella Peugeot 208 RX Supercarilla Euroopan mestaruussarjaan ja valikoituihin MM-osakilpailuihin.

Albatec Racingin kuljettajina toimivat viime vuonna Euroopan mestaruuden voittanut norjalainen Tommy Rustad, EM-sarjan kakkonen, ranskalainen Jerome Grosset-Janin, sekä tiimin omistaja Andy Scott. Talli kilpailee myös Englannin mestaruussarjassa englantilaisen James Grintin toimiessa kuljettajana, sekä Ranskan mestaruussarjassa kuljettajanaan ranskalainen Philippe Maloigne.

Atte Varsta on suomalainen autourheilumanageri ja pitkän linjan markkinointiammattilainen. Edellisellä kaudella Varsta työskenteli Albatec Racingilla vastaten tallin markkinoinnista, sekä liiketoiminnan kehityksestä.

– Vuosi sitten uudistimme tallin johtamisrakennetta Aten ja Stephane Orren (teknisen johtajan) liittyessä tallin vahvuuteen. Aten roolin laajentuminen on luonnollinen askel kasvutarinassamme nyt, kun kilpailemme useammassa mestaruussarjassa. Oma osallistumiseni EM-sarjaan edellyttää täysipainoista keskittymistä kilpailemiseen, joten tarvitsemme Attea kuljettajien ja tallin tukena yleisjohdossa. Albatec Racingillä tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja kiireinen vuosi. Myös ensi kauden suunnittelu tulee aloittaa hyvissä ajoin, tiimin omistaja Andy Scott kommentoi tiedotteessa.

– Rallycross on ollut nopeimmin kasvava moottoriurheilulaji viimeisten kahden vuoden aikana. Tänä vuonna tulemme näkemään tiimejä, kuskeja ja automerkkejä enemmän kuin koskaan eri arvosarjoissa. Kiitän Andy Scottia luottamuksesta ja hienosta mahdollisuudesta. Odotan innolla alkavaa kautta ja viime vuonna hyvin alkaneen yhteistyön jatkumista, Varsta puolestaan kommentoi, joka säilyttää myös roolinsa kuljettajamanageroinnissa V&V Sport Management yhtiössä.

Vuonna 2012 perustettu skotlantilainen Albatec Racing on yksi rallycrossin edistyksellisimmistä kilpatalleista. Tallin autoa ovat ajaneet lukuisat autourheilun tähdet, kuten mm. ex-F1-kuljettajat Jacques Villeneuve, Mika Salo ja Vitali Petrov, sekä Citroenin WRC-kuljettaja Kris Meeke ja nelinkertainen WTCC:n maailmanmestari Yvan Muller.

Lähde: Albatec Racingin tiedote


Facebook kommentit