Bottas yhteistyöhön Suomen arvostetuimman brändin kanssa – “Monta yhteistä nimittäjää”

6.2.2019 / 07:49
Valtteri Bottas kilpailee myös tällä kaudella Mercedes-tallissa (Kuva: Abloyn tiedote).

[ A- ] / [ A+ ]

F1-kuljettaja, Mercedes-tallin Valtteri Bottas, sekä Suomen arvostetuimmaksi brändiksi viime syksynä valittu Abloy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Abloyn tiedotteen mukaan yhteistyön tavoitteena on jalkauttaa uudistettua Abloy-brändiä kansainvälisesti.

Abloy Oy on osa Assa Abloy -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 47 000 työntekijää ja sen liikevaihto on 7,5 miljardia euroa. Abloy Oy:n ja Valtteri Bottaksen yhteistyö julkistettiin uudistetun Abloy-brändin julkistustapahtuman yhteydessä Abloy Oy:n Suomen henkilöstölle (noin 700 työntekijää) Joensuussa tiistaina.

– Bottas istuu erinomaisesti siihen viestiin, mitä niin kansainvälisille, kuin kotimarkkinoille haluamme välittää. Hänellä ja Abloy-brändillä on monta yhteistä nimittäjää: luotettavuus, teknologinen edelläkävijyys, innovatiivisuus, ensiluokkaisuus, sekä yhteispelaaminen. Nämä tukevat nimenomaan brändityössä määrittelemiämme arvoja, jotka kiteytyvät luottamusta vahvistavaan lauseeseen ‘Abloy For Trust’, Abloy Oy:n toimitusjohtaja Jari Toivanen sanoo tiedotteessa.

Nyt käynnistyvän yhteistyön myötä Abloy ryhtyy jalkauttamaan uudistettua Abloy-brändiään asiakkailleen, kumppaneilleen ja henkilöstölleen, niin Suomessa, kuin muuallakin maailmassa. Abloy toimii yli 90 maassa ja yhtiö tulee vahvistamaan Abloy-brändin tunnettuutta kansainvälisillä markkinoilla.

– Menestyminen vaatii asennetta, intohimoa ja tahdonvoimaa. On voitava luottaa ihmisiin, yhteistyön voimaan, omaan tiimiin, kumppaneihin ja ympäröivään maailmaan. Ennen kaikkea on voitava luottaa itseensä: omaan kykyynsä muuttaa asioita paremmaksi, Bottas korostaa.

Abloy valittiin Suomen arvostetuimmaksi brändiksi syksyllä 2018 Markkinointi & Mainonta -lehden, sekä Taloustutkimuksen vuosittaisessa tutkimuksessa.

– Löysimme neuvotteluiden alussa nopeasti Abloyn kanssa yhteisen sävelen ja luottamuksen. On hienoa lähteä yhteiselle matkalle näin arvostetun kotimaisen brändin kanssa. Suunnitelmat yhteistyön aktivoinnille ovat aivan mahtavat, mutta niistä on pieniä makupaloja tulossa hieman myöhemmin, Bottaksen agentti Ville Ahtiainen taustoittaa.

Bottas debytoi autourheilun kuninkuusluokassa, Formula 1:n MM-sarjassa, kaudella 2013. Ensimmäiset neljä kautta Bottas kilpaili Williams-tallin väreissä, kunnes vuonna 2017 siirtyi Mercedes-talliin, missä nastolalainen on ollut voittamassa kahta autonvalmistajien maailmanmestaruutta. Kaudella 2017 kuljettajien MM-sarjassa kolmanneksi sijoittunut Bottas on voittanut F1-urallaan tähän mennessä kolme osakilpailua ja noussut palkintopallille yhteensä 30 kertaa.

– Yhteistyössämme molemmat osapuolet hyötyvät. Abloy saa Bottaksen luottamuksen lipunkantajaksi maailmalle. Abloy vuorostaan tarjoaa Bottakselle paikan Suomen arvostetuimman brändin rinnalla, Abloyn myynti- ja markkinointijohtaja Jari Perälä korostaa.

Formula 1:n MM-sarjan kausi 2019 käynnistyy Melbournesta, Australiasta 15.-17. maaliskuuta.

Lue myös! Video, Valtteri Bottas ja Tehtävä Tunturissa, vielä kerran – “Teräshermoinen mies” (5.2.2019)

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit