Eerik Pietarinen kuninkuusluokan pistejohtajana talvikauden finaaliin – “Ei Mikkeli huonosti mennyt”

2.3.2018 / 12:56
Eerik Pietarinen johtaa SM1-luokkaa kahden ajetun osakilpailun jälkeen (Kuva: Hannu Rainamo).

[ A- ] / [ A+ ]

Eerik Pietarinen lähtee makoisista asetelmista rallin SM-sarjan talvikauden päättävään osakilpailuun, Joensuun Itäralliin. Tuusulalainen on kerännyt tähän mennessä 49 SM-pistettä ja etumatka seuraavana tulevaan Marko Mäntyyn on mukavat 23 pistettä.

Mikkelin SM-rallissa Erik Pietarinen yhdessä kartanlukijansa Juhana Raitasen kanssa osoitti, että pystyy myös ajamaan järkevästi ja koko kautta silmällä pitäen, kun voittoa ei ollut otettavissa.

– Ei Mikkeli mitenkään huonosti mennyt, eikä se sinänsä sureta. Paremminkin oltaisiin voitu ajaa, mutta sitä on turha murehtia. Keskittyminen on jo täysin Joensuussa, Pietarinen sanoo.

Toni Gardemeisterin TGS Worldwide -tiimissä ajavalla sarjajohtajalla on edessään neljäs kilpailu Skoda Fabia R5 -mallin ralliautolla. Kolmesta aiemmasta kisasta kaksi on päättynyt upeasti voittoon ja tuota saldoa on tarkoitus kasvattaa myös Itärallissa lauantaina.

– Autossa on pystytty kokeilemaan paljon uusia juttuja ja meillä on nyt muutenkin hyvät testit alla. Kaiken pitäisi olla kunnossa ja voittokamppailuun lähdetään, Pietarinen lupaa.

Teksti: Eerik Pietarisen tiedote


Facebook kommentit