Ei aina se sijoitus, vaan myös oma ajosuoritus – “Ollaan tosi tyytyväisiä kisaan”

12.6.2017 / 14:53
Jani Luhtaniemi oli suoritukseensa tyytyväinen Kouvolan SM-rallissa (Kuva: Jari Nurminen).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM–sarjan kesäkauden toinen osakilpailu ajettiin lauantaina Kouvolassa ja sen ympäristössä. SM3-luokassa kilpaileva 19-vuotias Jani Luhtaniemi oli kisan maalissa tyytyväinen kisasuoritukseensa.

Luokan lopputuloksista Jani Luhtaniemi ja kartanlukija Juha-Pekka Jauhiainen löytyvät 11. sijalta. Vaikka kärkeen on vielä matkaa, niin se on kaventunut kuluneen kauden aikana. Sijoitusta enemmän Luhtaniemi iloitsi omasta hyvästä suorituksesta.

– Kisassa ajettiin samat erikoiskokeet kahteen kertaan. Ekalla lenkillä aikaa verotti väärä rengasvalinta, sekä tiellä oleva irtosora. Kun samat pätkät vedettiin toistamiseen, alkoi homma kulkea paljon paremmin, kun tiet kuivui ja tuli vähän spooria, Luhtaniemi kertaa.

SM3-luokan voittoon Kouvolassa ajoi Miika Hokkanen ja seuraavina tulosluettelossa olivat Taisko Lario, sekä Miki Lindblom. Luokan SM-kärjessä oleva Emil Lindholm ei osallistunut kisaan.

– SM3-luokka on äärimmäisen tasainen, nytkin saattoi olla melkein 10 äijää viiden sekunnin sisällä pätkäajoissa. Jälkimmäisellä lenkillä parannettiin aikoja huomattavasti ja oltiin koko ajan lähempänä kärkeä kymmenen joukossa. Reitti oli tosi vauhdikas ja haastava ja pienikin virhe kostautui heti. Meillä nuotti toimi ihan ok ja kakkoskierrokselle tehtiin vielä vähän tarkennuksia. Ollaan tosi tyytyväisiä kisaan, Luhtaniemi hehkuttaa.

Rallin SM–sarjassa seuraa nyt kesätauko ja seuraava osakilpailu ajetaan Uudessakaupungissa syyskuun alussa. Kausi päättyy syyskuun lopussa Tampereella ajettavaan osakilpailuun.

Lähde: Jani Luhtaniemi Racing Teamin tiedote


Facebook kommentit