Ei kaatunut, vaikka lähempänä se ei enää voisi olla – Lindholmin kilpakumppanilla onnea matkassa, video!

1.7.2017 / 15:22
Denis Rådströmin ulosajo Puolan MM-rallissa oli todella lähellä (Kuva: Video).

[ A- ] / [ A+ ]

Puolan MM-rallissa junioriluokassa perjantain jälkeen toisena ollut ruotsalaiskuljettaja Denis Rådström esitteli perjantaina tai lauantaina joko osaamistaan, perinteistä ruotsalaista tuuria tai sitten molempia.

Video Denis Rådströmin läheltä piti tilanteesta julkaistiin junioreiden MM-sarjan Twitter-tilillä lauantaina. Se tapahtuiko tämä lähes varmalta näyttänyt ulosajo perjantain vai lauantain erikoiskokeella, siitä ei ole tietoa. Joka tapauksessa tilanne on hurjan näköinen ja kuten sanottua, tämän lähempänä ei ulosajo rallissa enää voi olla.

14 erikoiskokeen jälkeen junioreiden JWRC-luokkaa johtaa Nil Solans. Emil Lindholm ajaa hienosti toisena ja Nicolas Ciamin on noussut kolmanneksi. Rådström on pudonnut perjantain toiselta sijalta neljänneksi. Aikaerot kärjen osalta eivät ole tällä hetkellä tiedossa, koska Solans löytyy tuloksista vasta kuudennelta sijalta, mutta espanjalainen jäi “pussiin” 12. erikoiskokeella edelleen ajaneen kuljettajan ulosajon seurauksena ja Solansin kohdalta aikaa ei ole vielä korjattu.

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit