Emil Lindholm Volkswagenin rattiin ensi kaudella – Ohjelmassa SM-sarja ja kaksi MM-rallia

10.12.2018 / 09:15
Emil Lindholm, Mikael Korhonen ja Volkswagen Polo R5 (Kuva: Juuso Jalovaara).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjassa tänä vuonna SM1-luokassa toiseksi sijoittunut Emil Lindholm vaihtaa kalustoa. Lindholm yhdessä kartanlukijansa Mikael Korhosen kanssa kilpailee kaudella 2019 Volkswagenin uudella Polo R5 -autolla.

Tänä vuonna rallin SM-sarjassa SM1-luokassa ja nelivetokaluston ratissa debytoinut Emil Lindholm, 22, jatkaa myös ensi kaudella Marcus Grönholmin GRX-tiimissä. Automerkki tosin vaihtuu, kun tänä vuonna SM-hopeaa tuonut Skoda Fabia R5 -auto vaihtuu Volkswagenin uuteen Polo R5 -autoon, jonka debyyttikilpailu oli lokakuussa ajettu Espanjan MM-ralli.

– Emilin koeaika tuotti sopimuksen. Uskon hänen mahdollisuuksiin kilpailla Volkswagenilla hyvistä tuloksista ja voitoista. Niin kuljettajassa, kuin myös uudessa Volkswagenissa on paljon potentiaalia, Grönholm uskoo.

Lindholmin ohjelma ensi kaudella käsittää rallin SM-sarjan seitsemästä osakilpailusta kuusi ja lisäksi espoolainen nähdään Volkswagenin ratissa myös Ruotsin ja Suomen MM-ralleissa. Ruotsin MM-rallin päällekkäisyys Kouvolan SM-rallin kanssa estää täyden SM-sarjan ajamisen.

– Jälleen merkittävä askel urallani eteenpäin. Huippuauto ja management-tiimi taustalla. Kiitän Marcusta ja kaikkia GRX-tiimin jäseniä tästä mahdollisuudesta. On mieletön juttu ajaa heidän väreissään, Lindholm hehkuttaa.

Rallin SM-sarja käynnistyy tammikuun viimeisenä viikonloppuna ajettavalla Arctic Lapland Rallylla, Tunturirallilla, Rovaniemen ympäristössä.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit