Emil Lindholmilla synkkä viikonloppu Itävallassa – kaksi moottoririkkoa

11.6.2017 / 17:00
Emil Lindholmin Lamborghini-viikonloppu Red Bull Ringillä toi eteen vain harmeja moottoririkkojen muodossa. (kuva: ADAC Motorsport)

[ A- ] / [ A+ ]

Attempto Racingin Lamborghini-kuljettaja Emil Lindholmin, 20, ja hänen 17-vuotiaan ajajaparinsa Saksan Jonathan Judekin viikonloppu Itävallan Red Bull Ringillä oli sysimusta.

Kaksikon Lamborghinista rikkoutui viikonlopun aikana kaksi moottoria: toinen kilpailu päättyi neljän kierroksen jälkeen ja toisessa osakilpailussa kaksikko ajoi sijalle 24.

– Perjantaina ja lauantaina en päässyt ajamaan yhtään kierrosta. Ensimmäinen moottori oli vanha, ja varamoottorikin oli jonkin verran käytetty, mutta sekin hajosi heti alkuunsa. Sunnuntaille saimme täysin uuden koneen, joka kestikin maaliin asti. Takarivistä ilman minkäänlaisia säätöjä oli kuitenkin mahdotonta ajaa muiden kanssa kilpaa.

– Jätetään tämä kisa nopeasti taakse ja keskitytään seuraavaksi tulevaan, Lindholm totesi.

ADAC GT Masters -ratasarja jatkuu 21.-23. päivä heinäkuuta Zandvoortissa Hollannissa. Sarjassa ajetaan kaikkiaan seitsemän kilpailuviikonloppua ja 14 mestaruusosakilpailua. Sarja päättyy syyskuun lopulla Hockenheimin moottoriradalle Saksaan.

Lähde: Emil Lindholmin tiedote


Facebook kommentit