Emil Lindholmille huippusopimus rallin EM-sarjaan – “Tärkeä askel urallani”

3.3.2020 / 18:01
Craig Breen Team MRF:n Hyundailla Itärallissa viime lauantaina (Kuva: RPF).

[ A- ] / [ A+ ]

Emil Lindholm nähdään tänä vuonna neljässä EM-rallissa tiimikaverinaan Craig Breen.

DirtFish-sivusto uutisoi tänään tiistaina, että Emil Lindholm, 23, nähdään tänä vuonna neljässä EM-rallissa Craig Breenin, 30, tiimikaverina Team MRF:llä.

– Tämä on loistava tilaisuus minulle laajentaa uraani EM-sarjan puolelle yhdessä MRF:n kanssa ja tärkeä askel urallani saada kokemusta kansainvälisistä ralleista, Lindholm kommentoi DirtFish-sivuston haastattelussa.

Lindholm vahvisti sopimuksen UrheiluUutiset.comille ja paljasti samalla myös kolme EM-rallia, joissa hänet lähes varmuudella tullaan tänä vuonna näkemään.

– Tällä hetkellä Portugali, Puola ja Latvia ovat ainakin suunnitelmissa, Lindholm kommentoi.

Portugalin EM-ralli Azoreilla avaa EM-sarjan maaliskuun viimeisenä viikonloppuna, Liepaja Ralli Latviassa (kolmas osakilpailu) ajetaan puolestaan toukokuun viimeisenä viikonloppuna ja Puola on EM-sarjan kalenterissa neljäntenä osakilpailuna kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Lindholm nähdään EM-sarjassa TGS Worldwiden Skoda Fabia R5 -autolla ja MRF:n renkailla.

Lindholm ei urallaan aiemmin ole rallin EM-sarjassa vielä kilpaillut. Tänä vuonna Marcus Grönholmin johtaman GRX Teamin kuljettaja on tehnyt kovaa tulosta alkukaudesta, kun rallin SM-sarjan talvikaudella kolmesta osakilpailusta tuli kaksi voittoa ja Ruotsin MM-rallissa Lindholm oli R5-autoilla kilpailleista kuljettajista toiseksi nopein.

Rallin EM-sarjan kilpailukalenteri 2020

26.-28.03. Portugali
07.-09.05. Espanja
29.-31.05. Latvia
26.-28.06. Puola
24.-26.07. Italia
28.-30.08. Tshekki
09.-11.10. Kypros
06.-08.11. Unkari

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit