MOTORSPORT

Lindholmin taival Puolan MM-rallissa päättyi ulosajoon – “Sinkosi keula edellä puuhun”

Emil Lindholmin ja kartanlukija Tomi Tuomisen hyvin sujunut Puolan MM-ralli päättyi keskeytykseen 16. erikoiskokeella tapahtuneen ulosajon seurauksena.

Uransa ensimmäistä MM-ralliaan ajanut Emil Lindholm oli 15. erikoiskokeen jälkeen junioreiden JWRC-luokassa kolmantena ja taisteli vahvasti toisesta sijasta, olihan toisena oleva Terry Folb vain 3,5 sekuntia suomalaiskuljettajaa edellä. Kaksintaistelu Lindholmin osalta päättyi kuitenkin rallin 16. erikoiskokeella, kun Ford lipsahti ulos ja edessä oli keskeytys.

– Mutkayhdistelmä, johon liian kovaa sisään. Lähti irti ja sinkosi keula edellä puuhun. Onneksi puuhun, sillä meni kymmenen senttiä ohi vanhan betonipylvään. Näitä sattuu, mutta tietysti ikävä homma, että sattui nyt tällaisessa kisassa, jossa kuski oli hakemassa kokemusta, Lindholmin kartanlukija Tomi Tuominen kommentoi tapahtunutta UrheiluUutiset.comille.

Puolan MM-rallin 16. erikoiskoe oli suomalaisittain katsottuna epäonnekas, sillä Toyota Gazoo Racingin Jari-Matti Latvala kartanlukijansa Miikka Anttilan kanssa joutui keskeyttämään samalla erikoiskokeella teknisen vian seurauksena. Latvala oli ennen keskeytystään yleiskilpailussa kolmantena ja mukana voittotaistelussa.

Lindholmin ja Tuomisen seuraava kilpailu on heinäkuun lopulla ajettava Suomen MM-ralli, johon Lindholm lähtee Tulevaisuuden Tähti -kuljettajana.

 

 

Lue myös! Emil Lindholmin kahden lajin urakointi seuraamassa isän jalanjälkiä – ”Ilman muuta ralliin satsataan” (1.7.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com