Erno Kinnunen vahvisti pistejohtoaan Seinäjoella – “Paljon lähempänä voittovauhtia”

20.6.2018 / 18:13
Erno Kinnunen ajoi Seinäjoella SM4-luokassa toiseksi (Kuva: RPF).

[ A- ] / [ A+ ]

Viime viikonloppuna Seinäjoen ympäristössä ajettu rallin SM-sarjan kauden viides osakilpailu, Pohjanmaa Ralli, sujui vauhdikkaasti Erno Kinnusen osalta.

Kiteeläinen Erno Kinnunen sijoittui Pohjanmaa Rallissa SM4-luokassa toiseksi, jonka ansiosta hän vahvisti sarjan pistejohtoaan.

– Yllettiin myös pohja-aikaan, mutta vastaavasti parilla pätkällä tuli liikaa eroa kärkeen. Paljon lähempänä voittovauhtia tosin oltiin kuin edellisessä osakilpailussa, Kinnunen laski.

Honda-kuljettaja Kinnunen ja kartanlukija Marko Sallinen jäivät luokkavoittoon ajaneelle Mikko Heikkilälle 25,6 sekuntia.

– Tulos oli tietenkin tärkeä SM-pistetilanteen kannalta. Maaliin täytyy aina päästä, ettei sieltä takaa nousta ohi. Siitä lähdetään, että sarjan kärkipaikka pidetään hallussa loppuun saakka.

Tämä kausi onkin sujunut Kinnusen osalta tasaisemmissa merkeissä verrattuna viime vuoteen. Silloinkin hän johti sarjaa alkukauden jälkeen, mutta keskeytykset laskivat sarjasijoituksen viidenneksi kesäkauden päätteeksi.

– Nyt on edessä kymmenen viikon kesätauko, joten rallitouhuista tulee pitkä paussi. Tehdään kovasti töitä ja toki vähän lomailua. Terassin tekoa ainakin olisi ohjelmassa, Kinnunen päätti.

Rallin SM-sarja jatkuu Sastamalan ympäristössä elo-syyskuun vaihteessa.

Teksti: Jarno Saari, Erno Kinnusen tiedote


Facebook kommentit