Esa Ruotsalainen mestaruus mielessäin uuteen kauteen – “Sisuuntuneena kohti uutta yritystä”

24.1.2019 / 15:02
Esa Ruotsalaisen Mitsubishi on myös tänä vuonna komeissa väreissä (Kuva: Esa Ruotsalaisen tiedotus).

[ A- ] / [ A+ ]

Perinteikäs, vaativa ja kaksipäiväinen Arctic Lapland Rally käynnistää viikonloppuna mielenkiintoisen rallin SM-sarjan uuden kauden. Esa Ruotsalainen on asettanut kovat tavoitteet SM2-luokkaan.

Esa Ruotsalainen, Saarijärven UA:ta edustava Mitsubishi-kuljettaja, on ralliurallaan saavuttanut parhaimmillaan SM-hopeaa, joten mielessä on tuon mitalin värin kirkastaminen.

– Viime vuonna mitalisaumat katosivat teknisen epäonnen myötä aivan loppumetreillä, joten sisuuntuneena startataan kohti uutta yritystä, Ruotsalainen toteaa.

Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen lähtevät kauden avaukseen varsin positiivisissa tunnelmissa.

– Hyvillä mielin on polkaistu tämä ralliviikko käyntiin, reitti on aika nopeassa kunnossa. Kovan työn päätteeksi on mukava olla reitillä ja nuotittaa lempiralliamme. Voitosta lähdetään ajamaan ja pitkällä tähtäimellä haemme mestaruutta, kaksikko kertoo.

– Uskon, että kauden loppua kohden taistelu jälleen kiristyy ja nähtävästi kilpailijoitakin tulee mukaan lisää kauden edetessä. Mestaruuden saavuttaminen vaatii järkevää ajoa, maaliin pääsemistä ja toki mahdollisimman kovaa ajamista, Ruotsalainen korostaa.

Rallin SM-sarjan uuden kauden avaavan kaksipäiväisen Arctic Lapland Rallyn kokonaispituus on 855 kilometriä. Reitti sisältää 10 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 243,78 kilometriä. Ralli käynnistyy perjantaina kello 12.00 Rovaniemeltä, Lordin aukiolta.

– Kauden kynnyksellä on välitettävä kiitokset yhteistyökumppaneille, jotka halusivat olla mestaruustaistelussamme mukana kaudella 2019, Ruotsalainen päätti.

Teksti: Jarno Saari, Esa Ruotsalaisen tiedotus


Facebook kommentit