MOTORSPORT

Esa Ruotsalainen pistejohtajana Kouvolaan – “Jälleen valmiit taistelemaan luokkavoitosta”

Rallin SM-sarjan voittoisasti Rovaniemen Tunturirallissa aloittanut Esa Ruotsalainen tähtää jälleen SM2-luokan kärkeen, kun kauden toinen osakilpailu ajetaan ensi viikonvaihteessa Kouvolassa.

Mitsubishi Lancer Evo 9 -kalustoa huolletaan vielä tämän viikon kuluessa, jonka lisäksi kuljettajapari Esa Ruotsalainen ja Hannu Lamminen keskittyy tulevaan kisaan huolellisesti. Saarijärven UA:ta edustava Ruotsalainen suoritti ennakkotestit kilpailuolosuhteissa, kun hän kilpaili viime lauantaina Peurunkarallissa.

– Ajoimme Historic-luokkien perässä aika suurella numerolla. Tiet olivat jo kuluneet urille, mutta kiva oli silti ajaa. Kahdella ensimmäisellä pätkällä oltiin myös Jari-Matti Latvalaa nopeampia, Ruotsalainen raportoi.

Ruotsalainen kilpailee Kouvolassa numerolla kahdeksan. Kilpailu käynnistyy kahden erikoiskokeen myötä jo perjantai-iltana nuotitusjakson jälkeen. Lauantaina ohjelmassa on viisi erikoiskoetta.

– Hyvillä tunnelmilla lähdemme kohti Kouvolan viikonloppua. Uskon, että olemme jälleen valmiit taistelemaan luokkavoitosta. Toivottavasti talviset kelit suosivat sekä kilpailijoita, että katsojia, Ruotsalainen toivoo.

Lue myös! Esa Ruotsalaiselta täyden kympin suoritus – “Tottakai mestaruutta haetaan” (30.1.2019)

Teksti: Jarno Saari, Esa Ruotsalaisen tiedotus

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com