Esa Ruotsalainen positiivisin mielin rallin SM-sarjan kesäkauteen

9.6.2016 / 09:04

[ A- ] / [ A+ ]

Saarijärven UA:n Esa Ruotsalainen lähtee positiivisin mielin tulevan viikonvaihteen Ralli SM-osakilpailuun, joka on sarjan neljäs ja kesäkauden avaava osakilpailu. Hän on johtanut omaa luokkaansa kaikissa alkukauden kisoissa, mutta voitot ovat jääneet vielä saamatta tältä kaudelta.

Esa Ruotsalainen ja hänen kartanlukijansa Enni Mälkönen starttaavat kuitenkin hyvistä asemista, sillä he ovat SM4-luokan sarjapisteissä kolmantena. Kaksikon Honda Civicin oveen liimataan lähtönumero 3.

– Ajoimme hyvät testit sunnuntaina. Voimansiirrossa oli uutta osaa ja pääsimme testaamaan Michelinin uusia sorapyöriä. Kaikki toimi moitteitta ja ajoimme ehjät testikilometrit, Ruotsalainen kommentoi tiedotteessa.

– Uskon, että kaikki on nyt valmista ja lähdemme jatkamaan sillä otteella ja kilpailukykyisellä vauhdilla mihin talvikausi keskeytyi.

– Tunnelma on ainakin korkealla ja on mukavaa päästä kilpailemaan pitkästä aikaa. Huittisten ja Sastamalan suunnalla ei ole SM-tason ralleja ajettu miesmuistiin, joten tuleva kilpailu tarjoaa kaikille tasapuolisen haasteen.

Enset Oy SM-ralli käynnistyy Huittisten kaupungintalon edustalta lauantaina kello 10.00.

Lähde ja kuva: Esa Ruotsalaisen tiedote


Facebook kommentit