Esa Ruotsalainen puolustaa Turun voittoputkeaan – “Samaa sijoitusta lähdetään hakemaan”

19.8.2016 / 07:36

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarja jatkuu Turussa perjantaina ja lauantaina ajettavalla osakilpailulla. Kaksipäiväinen Turun SM-ralli on sujunut Esa Ruotsalaisen osalta voitokkaasti jo kolmena edellisenä kautena.

Esa Ruotsalainen ja kartanlukija Enni Mälkönen ovat hioneet kisakunnon kohdalleen ennakkotesteissä, jolloin myös kalustoon tehtiin tarvittavia muutoksia.

– Testeissä teimme töitä parhaiden säätöjen löytämiseksi. Uskon, että pääsimme aika paljon eteenpäin uuden renkaan ja alustasäätöjen yhteensovittamisessa, Ruotsalainen kertoo tiedotteessaan.

– Turun osakilpailun reitti on kokenut paljon muutoksia, mutta viime vuosien tapaan tiestö tulee varmasti olemaan nopeaa ja haastavaa, varsinkin perjantai-illan pimeydessä ajettavat erikoiskokeet, Mälkönen ennakoi kartturin näkövinkkelistä.

Autokunnan fiilistä luonnollisesti lisää se, että jo kolmena edellisenä vuotena mukaan on lähtenyt isoimmat palkinnot ja sarjapisteet.

– Samaa sijoitusta tälläkin kertaa lähdetään hakemaan SM4-luokasta. Helppoa se ei takuulla tule olemaan tälläkään kertaa, kaksikko myöntää.

Lähde: Esa Ruotsalaisen tiedote
Kuva: Jarno Saari


Facebook kommentit