Esa Ruotsalainen tähtää Vetomiehissä kolmen joukkoon – “Yritetään laulattaa Hondaa parhaamme mukaan”

28.7.2017 / 10:52
Esa Ruotsalainen ja tuttu punainen Honda kilpailevat Vetomies-tittelistä (Kuva: Jarno Saari).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan yksi kärkinimistä, SM4-luokan pistejohtaja Esa Ruotsalainen, on valmiina starttaamaan Suomen MM-rallin ohessa ajettavaan Vetomies-kilpailuun.

Kilpailijoiden ja yleisön keskuudessa varsin suosituksi muodostunut Vetomies-kilpailu viihdyttää yleisöä perjantai-iltana Harjun kaupunkierikoiskokeella, sekä lauantaina viidellä metsäerikoiskokeella. Esa Ruotsalainen on kerran aiemmin yltänyt Vetomiehessä palkintopallille ja sama tavoite Saarijärven miehellä on tälläkin kertaa.

– Hyvillä mielin odotetaan kisan alkua. Mahtavaa päästä ajamaan pitkästä aikaa ja vieläpä ison yleisön eteen. Viime sunnuntaina ajoimme treeniä ja uskon, että olemme valmiit kilpailun haasteisiin, Ruotsalainen sanoo.

Vetomies-kilpailussa ajetaan reilut 100 ek-kilometriä ja maaliin Jyväskylän Paviljongille luokan menestyjät saapuvat lauantai-iltana kello 19.00.

– Taso on kova, joten helpolla ei sijoitukset varmasti irtoa. Toivotaan, että tiet kestävät hyvin. Yritetään laulattaa Hondaa parhaamme mukaan, kartanlukija Enni Mälkösen kanssa kilpailuun osallistuva Ruotsalainen päätti.

Lue myös! Jyväskylässä kruunataan viikonloppuna jälleen rallin Vetomies ja 4Vetomies – Mukana useita mielenkiintoisia nimiä (26.7.2017)

Teksti: Jarno Saari, Esa Ruotsalaisen tiedotus


Facebook kommentit