Ford Motorcraft -kisailijat valmiina kohti Tahkoa

9.3.2017 / 12:18
Jonna Olkoniemen (oik.) ja Enni Mälkösen alkukausi on ollut epäonninen ja täynnä haasteita. Tahkolta pari hakee parempaa päätöstä talvikauteen. (kuva: Jarno Saari)

[ A- ] / [ A+ ]

Kevättalven koittaessa on aika myös kauden viimeisille talviralleille. Ford Motorcraft Fiesta Sport Trophy -sarjaa kisataan Ralli SM -sarjan yhteydessä, joista kolme ajetaan talvella ja neljä osakilpailua kesäkelillä.

Nyt viikonvaihteessa koittaa talvikauden päätöskisa Kuopion Tahkovuorella, joka tarjoaakin varsin mahtavat puitteet myös rallikilpailulle.

Järjestävä seura Nilsiän UA on ahkeroinut yhdessä Tahkon hiihtokeskuksen alueen toimijoiden kanssa SM-rallin eteen läpi kuluneen talven. On sanomattakin selvää, että kilpailun puitteet ovat hienot ja lumitilanne reitillä on varsin hyvä.

Viime vuonna Tahkon SM-rallissa nopeimman kaksivetoisen auton titteli sekä SM3- luokka voitettiin Ford Fiestalla. Tällä kertaa samaa huipputulosta lähtevät hakemaan Ford Motorcraft FST:n kärkikuljettajat.

Merkkiluokan pistejohdossa on lahtelainen Miika Hokkanen, jonka kovimmiksi haastajiksi voi povata Henrik Pietarista ja Ford Motorcraft -tiimin nimikkokuljettaja Niko Mäkistä. Tiimin toinen kuljettaja Jonna Olkoniemi on ollut alkukaudella epäonninen, joten hän vasta odottaa pistetilinsä avausta Tahkolla.

Ford Motorcraft FST:n pistetilanne 2/7 osakilpailun jälkeen:

1. Miika Hokkanen 27

2. Henrik Pietarinen 25

3. Anssi Valkonen 18

4. Jani Luhtaniemi 14

5. Patric Öhman 13

6. Niko Mäkinen 10

7. Tom Hanle 5

Lähde: Ford Motorcraft FST:n tiedote


Facebook kommentit