Formula Fordeihin kerätään stipendirahastoa – Ensimmäinen haku tulossa kilpailukaudelle 2019

2.12.2017 / 15:59
Formula Fordeihin kerätään stipendirahastoa (Kuva: Pertti Kangasniemi).

[ A- ] / [ A+ ]

Formula Ford Finland ry on aloittanut stipendirahaston keräämisen, jolla se haluaa olla osaltaan helpottamassa suomalaisten nuorten autourheilulahjakkuuksien tietä karting-radoilta aina rata-autoilun kansainvälisiin luokkiin asti.

Formula Ford Finland ry:n tavoitteena on kerätä 50 000 euron stipendirahasto joka vuosi ja se on tarkoitus koota yhdistyksen yhteistyöyritysten tuella. Yhdistys on jo tiedotteen mukaan solminut ensimmäiset sopimukset ja ensimmäiselle kilpailukaudelle kerättävästä rahoituksesta on koossa noin puolet, eli 25 000 euroa. Suurimpien yhteistyöyritysten kanssa solmitut sopimukset ovat pituudeltaan kolmevuotisia.

Tiedotteen mukaan neuvotteluita on tällä hetkellä käynnissä useiden eri yritysten kanssa ja Formula Ford Finland ry uskoo vakaasti siihen, että se saa tavoitteena olevan 50 000 euron stipendirahaston kasaan. Ensimmäinen stipendi on haettavissa kilpailukaudelle 2019 ja sitä voivat hakea ensi vuonna Formula Fordien SM-sarjassa kolme parhaiten sijoittunutta kuljettajaa.

Hakiessaan stipendiä hakijoiden tulee esittää hakemuksessaan Formula Fordia ylempi rata-autoilun luokka formuloiden tai kansainvälisten ns. koppiautojen puolelta, sekä budjetti / rahoitus, missä stipendi on osa sitä. Hakemusten pohjalta Formula Ford ry yhdessä yhteistyöyritysten kanssa päättää sen, kuka kolmikosta lopulta stipendin saa. Stipendejä myönnetään vuosittain aina yksi.

Formula Ford Finland ry julkaisee tarkemmat säännöt stipendin jaosta talven aikana ja ensimmäiset yhteistyöyritykset julkaistaan joulukuun puoliväliin mennessä.

 

Vaunula

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit