Grönholm lupaavassa vauhdissa Hockenheimissa

6.5.2016 / 19:56
Niclas Grönholm aloitti lupaavasti rallicrossin MM-osakilpailussa Saksassa.

[ A- ] / [ A+ ]

Niclas Grönholm aloitti lupaavasti rallicrossin MM-sarjan osakilpailun Saksan Hockenheimissa perjantaina. Ensimmäisen karsintaerän jälkeen Olsbergs MSE -tallissa ajava Grönholm oli pisteissä kymmenentenä. 


– Ensimmäinen erä meni kohtalaisen hyvin. Pääsin liikkeelle viivalta, mutta sitten oli pientä kontaktia. Yhdessä neulansilmämutkassa vauhti nyykähti, joten vielä jäi parannettavaa omien taitojen rajojen sisällä, Grönholm arvioi ajoaan.

Toisessa karsintaerässä Grönholm joutui starttaamaan Fiestallaan uloimmalta radalta.

– Ulkoa on vaikea saada hyviä asemia, vaikka startti onnistuikin. Matkalla oli kontaktia ja Sebastien Loeb puski uudelleen ohi, kun olin hänet ohittanut. Siinä meni hiukan ajorytmi eikä muiden pölyssä ollut asiaa tehdä hyvää aikaa, Grönholm harmitteli toisen erän tapahtumia.

Kahden karsintaerän jälkeen Grönholmilla on kasassa 61 pistettä, sijoitus on 13. Semifinaaleihin pääsee 12 kuljettajaa, joten 19-vuotiaalla Grönholmilla riittää haastetta lauantaille.

– Tavoitteeseen on yksi piste ja huomenna pitää vaan olla enemmän atakkia ja ottaa hyvät lähdöt. Semifinaalipaikka on otettavissa kyllä, Grönholm totesi.

Rallicrossin MM-sarjan kauden toisen osakilpailun loput kaksi karsintaerää ajetaan lauantaina alkuillasta ja finaalit ovat vuorossa sunnuntaina iltapäivällä.

Lähde ja kuva: Niclas Grönholmin tiedote


Facebook kommentit