Grönholmin tallille Belgiasta jättipotti! Kallio jälleen palkintopallille

12.5.2019 / 16:55
Belgian finaali päättyi Timur Timerzyanovin voittoon (Kuva: FIAWorldRallycross.com).

[ A- ] / [ A+ ]

Marcus Grönholmin johtaman GRX Taneco -tallin venäläiskuljettaja Timur Timerzyanov on voittanut hetki sitten ajetun Belgian osakilpailun rallicrossin MM-sarjassa.

Voitto on niin GRX Taneco -tallille, kuin Timur Timerzyanoville rallicrossin MM-sarjassa ensimmäinen. Suomalaistallin hienoa menestystä täydensi Joni Wiman, joka taisteli uransa toisessa rallicrossin MM-sarjan osakilpailussa upeasti kolmanneksi. Wiman starttasi finaaliin toisesta lähtöruudusta, sai hyvän lähdön, mutta kilpakumppanien osumien myötä ajautui ratavalliin ja putosi viimeiseksi.

– Yritin voittaa, mutta ensimmäisessä mutkassa kolahti ja menetin aikaa siinä. Mutta kolmas sija, onhan tämä uskomatonta! En olisi osannut odottaa tälläistä menestystä, Wiman kommentoi tuoreeltaan finaalin jälkeen.

RX2-luokassa Jesse Kallio ajoi toisen kerran peräkkäin kolmen parhaan joukkoon sijoittuen finaalissa toiseksi. Kallio hävisi tallikaverilleen ja sarjan hallitsevalle mestarille Oliver Erikssonille vain 0,4 sekuntia. Sami-Matti Trogen täydensi suomalaismenestystä sijoittumalla neljänneksi.

Lisää tunnelmia Belgian Spasta tulossa myöhemmin.

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit