Hansenille aikasakko, Grönholm nousi lopputuloksissa toiseksi

16.6.2019 / 17:44
Niclas Grönholm ajoi Norjan Hellissä kolmanneksi (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Niclas Grönholm sijoittui toiseksi rallicrossin MM-sarjan kauden viidennessä osakilpailussa Norjan Hellissä.

Niclas Grönholmin viikonloppu Norjassa kulki aina finaaliin asti ykkössijojen merkeissä, kun alkuerien jälkeen GRX Taneco -tallin kuljettaja oli ykkönen ja omasta semifinaalilähdöstä tuli ylivoimainen voitto. Finaalissa Grönholmin startti ei kuitenkaan onnistunut ja lopullisesti mahdollisuudet voittoon menivät, kun Grönholm juuttui Kevin Hansenin taakse, eikä päässyt ohi.

Voittoon ajoi Anton Marklund ennen Hansenia ja Grönholmia. Hansen ja Grönholm kävivät tiukan kaksintaistelun lähdöstä aina ruutulipulle asti, Grönholm oli selkeästi ruotsalaista nopeampi, mutta ohi ei päässyt. Kun UrheiluUutiset.com haastatteli Grönholmia kilpailun jälkeen, kesken haastattelun MM-sarjan edustaja kävi ilmoittamassa, että Grönholmin pitää välittömästi mennä käymään tuomariston kuultavana.

Tuomaristo tutkii siis Hansenin ja Grönholmin kaksintaisteluun liittyvää tapausta, mutta se kumpi kuljettajista on mahdollisesti rangaistusuhkan alla, ei ole tietoa.

Seuraamme tilannetta.

Muokattu 16.6. klo 18.15. Hansenille tuomittiin yhden sekunnin aikasakko ja näin ollen Grönholm nousee lopputuloksissa kolmanneksi.

Teksti: Jari Hotti, Hell
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit