Hatakka hyödyntää Autoglym-rallin tarjoaman mahdollisuuden SM-sarjan tauolla – “Vanhoja Suurajo-pätkiä”

14.7.2017 / 22:08
Tommi Hatakka kilpailee lauantaina Autoglym Rallissa (Kuva: Taneli Niinimäki).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjassa kilpaileva Tommi Hatakka päätti lisätä kesän kilpailuohjelmaansa Autoglym Rallin, joka ajetaan lauantaina Sastamalan Ellivuoren ympäristössä. Ensimmäinen kilpailija starttaa reitille kello 9.01 ja maalissa menestyjiä juhlitaan klo 19.00 jälkeen.

Opel Adam R2 -kilpurilla ajava Tommi Hatakka oli tyytyväinen näkemäänsä perjantaina ajetun nuotitusjakson päätteeksi.

– Tämä ralli sopi hyvin meidän ohjelmaan, kun SM-sarjassa on pitkä kesätauko. Edellisessä rallissa pääsimme vasta loppuosalla hyvään vauhtiin, joten nyt yritämme löytää testikisassa parannusta tähänkin asiaan. Kisassa on erittäin hienot erikoiskokeet, erityisesti Maso ja Perämaa tuntuivat haastavilta. Ne ovat kuulemma vanhoja Suurajo-pätkiä, Hatakka sanoo tiedotteessaan rallin aattona.

21-vuotias imatralainen on odottavalla kannalla myös siinä suhteessa, että hän pääsee vertailemaan suorituksiaan kaksivetoisten luokan kansainvälisiin huippunimiin.

– Autoglym Ralli soveltuu meidän tiimille myös testitarkoituksiin, kun kokeilen yhteistyötä uuden kartturin Topi Luhtisen kanssa. Ainakin treeneissä kaikki sujui hyvin.

Kilpailussa on mukana edellisen, Puolassa ajetun MM-rallin Junior WRC-luokan voittaja Nil Solans, sekä luokan kakkonen Dennis Rådström.

– Hienoa päästä kisaamaan noita ulkolaisia nuoria lupauksia vastaan. He ovat ajaneet hyvin alkuvuoden MM-ralleissa, mutta toki suomalaiset menevät näillä teillä kovaa. Huomenna nähdään, mitkä ovat meidän luokan voimasuhteet, Hatakka päätti.

Teksti: Jarno Saari, Tommi Hatakan tiedotus


Facebook kommentit