Heikkilä kommentoi Tunturirallin ulosajoaan – “Ajattelin mennä ronskilla otteella”

15.1.2021 / 15:06
Mikko Heikkilä Tunturirallin testierikoiskokeella torstaina (Kuva: Taneli Niinimäki).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan kauden avausosakilpailun Tunturirallin ensimmäisen erikoiskokeen epäonnen soturi oli Mikko Heikkilä.

Viime vuonna rallin SM-sarjassa SM1-luokan loppupisteissä kolmanneksi sijoittunut Mikko Heikkilä starttasi uuteen kauteen kovin tavoittein. Nurmijärveläinen koki kuitenkin heti kauden avausosakilpailussa Tunturirallissa ison pettymyksen, kun TGS Worldwide -tiimin Skoda Fabia Rally2 Evo -auto lipsahti ulos tieltä ja edessä oli keskeytys.

– Se oli sellainen kohtuu kääntyvä vasen. Ajattelin mennä siihen ronskilla otteella ja käänsin liikaa sisään. Auto lähti siitä liian hyvin kääntymään, etupyörä nousi lumipenkan päälle ja penkka käänsi kahdelle pyörälle ja siitä katolleen. Auto otti vielä kimmoketta puusta ja pyörähti katon kautta tielle. Mutta jos ei koita niin ei voita, Heikkilä kommentoi tapahtunutta tiedotteessaan.

Perjantain ohjelmassa on vielä kaksi erikoiskoetta, joiden jälkeen kilpailu jatkuu lauantaina. Ralli 2 -sääntö tarjoaisi Heikkilälle ja kartanlukija Topi Luhtiselle mahdollisuuden tulla takaisin mukaan kilpailuun lauantaina, mutta:

– Kosmeettiset vauriot autossa ovat aika pahat, mutta pyörät suunnilleen paikallaan. Katsotaan mitä pojat pystyvät tekemään huollossa. Ilman muuta jatketaan jos vain mahdollista, Heikkilä toivoo.

 

 

 

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

Mikko Heikkilän kommentit: Tiedote

 

Juha Salo jatkoi siitä mihin Seinäjoella jäi – Mikko Heikkilälle iso pettymys


Facebook kommentit