Henri Hokkala tähtää Mikkelissä luokan kärkikolmikkoon – “Emme lähde varmistelemaan”

16.2.2018 / 12:04
Henri Hokkala haluaa nousta Mikkelissä SM3-luokan kärkikolmikkoon (Kuva: Timka Seppänen).

[ A- ] / [ A+ ]

Ensimmäistä kauttaan Rallin SM-sarjassa ajavan Henri Hokkalan kilpailukausi jatkuu viikonloppuna Mikkelissä ajettavassa SM-rallissa.

Kivenkovassa SM3-luokassa ajava 23-vuotias jyväskyläläinen starttaa kauden toiseen osakilpailuun pistetaulukon neljänneltä sijalta.

– Kauden avausosakilpailusta jäi hyvät fiilikset, neljäs sija oli ihan tyydyttävä tulos. Tulevana viikonloppuna täytyy kumminkin pystyä parempaan, mikäli mielii pysyä kärkikamppailussa mukana. SM3-luokan pisteistä ajaa yli kaksikymmentä kuljettajaa, joten varmasti saa koko kilpailun ajan laskea niin kovaa kuin laitteet kulkevat, Henri Hokkala ennakoi.

– Tiistaina ajoimme AKK Driver Academyn harjoitusleirillä treeniä tulevaa rallia varten. Uskon, että ajaminen paranee kilometri kerrallaan ja pyrimme siihen, että sama suuntaus jatkuu myös itse kilpailussa. Tavoitteena on, että vauhti nousee erikoiskoe kerrallaan. Toivottavasti pystymme vastaamaan kilpakumppaneiden haasteeseen ja nousemaan lähemmäksi kärkisijoja. Kilpailun tulokseen voi olla tyytyväinen, mikäli olemme nopeimpien kaksivetokuljettajien joukossa.

– Tietenkin olisi hyvä pysyä penkkojen välissä SM-sarjan ja Tulevaisuuden Tähti -kilpailun pistetilanteita ajatellen, mutta emme lähde varmistelemaan, vaan ajamaan kilpaa. Harmillisesti reitillä on aika paljon samoja erikoiskokeita kuin viime vuonna, joten osalla kilpakumppaneista on jo kokemusta niistä teistä. Pyrimme tekemään siis hyvät nuotit ja sitä kautta saamaan vauhdin kohdalleen heti alusta alkaen, Hokkala päättää.

Mikkelin SM-ralli käynnistyy perjantaina ja päättyy lauantaina.

Teksti: Hokkala Racingin tiedote


Facebook kommentit