Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland elokuussa Jyväskylässä

5.6.2019 / 12:45
Kuljettajat jakamassa nimmareita Neste Rallissa 2018 (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Kansainvälinen koulutusseminaari naisille tarjoaa brändi- ja teknologiateemoja, sekä kurkistuksen MM-rallin bisneskulisseihin.

Huipulle Group tuo toivottua oheisohjelmaa elokuun alussa Suomen MM-ralliin, Neste Ralliin. Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland on kaikille avoin kansainvälinen koulutusseminaari, joka järjestetään Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa 2. elokuuta. Seminaarin teemarungon tarjoavat brändit ja teknologia, jotka avaavat mielenkiintoisia näköaloja paitsi vaikuttaja- ja businessympäristöön, myös MM-rallimaailmaan. Seminaaripaketti on samalla kokonaisvaltainen rallielämys, joka huipentuu Harjun kaupunkierikoiskokeen Vip-tilaisuuteen.

Neste Rallin naiskävijöiden määrä on ollut kasvussa viime vuosien aikana ja tapahtumassa vierailleet naiset kokevat tapahtuman myönteiseksi laajalla rintamalla. Naisvieraiden määrä tapahtumassa on tällä hetkellä yli 30 prosenttia ja peräti 99 prosenttia heistä on valmiita suosittelemaan Suomen MM-rallia eteenpäin (JAMK / Sports Business School Finland).

Tänä vuonna 1.-4. elokuuta järjestettävän Neste Rallin yhteyteen on haluttu räätälöidä lisää mielenkiintoista tartuntapintaa naisnäkökulmasta. Erityisesti naisvaikuttajille, -yrittäjille, -esimiehille ja -johtajille suunnattu ”Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland” tarjoaa uusien businessnäköalojen ohella verkostoitumismahdollisuuksia kansainvälisen MM-rallin keskellä ja tietenkin unohtumattoman kokemuksen Suomen suurimpaan vuosittaiseen urheilutapahtumaan.

– Yhteistyö Neste Rallin kanssa täydentää loistavasti elämyksellisten bisnestapahtumiemme koulutustarjontaa. Konseptimme tarjoaa PK-sektorin osallistujille ja kumppaneille erinomaisen ja uudenlaisen rennon ympäristön tehdä kauppaa, ylläpitää omaa ammatillista kehittymistä, laajentaa verkostoa ja kurkistaa yritysten toiminnan taakse muilta oppien. Tutustuminen MM-rallin bisnesympäristöön ja rallin seuraaminen aivan vierestä Vip-paikoilta täydentää seminaaripäivämme kokonaisvaltaista elämystä. Olemme äärimmäisen innoissamme AKK Sportsin kanssa tehtävästä yhteistyöstä, Huipulle Groupin perustaja Hanne Nuutinen kuvailee.

– Olemme mielissämme päästessämme tarjoamaan ensimmäistä kertaa Neste Rallin yhteydessä järjestettävän, naisnäkökulmaisen bisnesseminaarin. Teknologiset innovaatiot ja vuorovaikutteiset brändiverkostot ovat kansainvälisen rallimaailman ja Neste Rallin tärkeitä kehittymisen ja rakentamisen elementtejä, joita avataan kuulijoille nyt erittäin mielenkiintoisista näkökulmista. Yhteistyössä Huipulle Groupin kanssa olemme luoneet ainutlaatuisen seminaarikonseptin, jonka uskomme tarjoavan vieraillemme yhtä aikaa hienon – sekä hyödyllisen, että elämyksellisen kokemuksen. Ja naisnäkökulmasta huolimatta toivotamme toki miehetkin tervetulleiksi kiinnostavaan, bisneshenkiseen rallipäivään, AKK Sportsin kaupallinen johtaja Heli Kemppainen sanoo.

Teksti: Neste Rallin tiedote


Facebook kommentit