Hups, nyt tuli moka! Rallin MM-sarjan fanipalvelu teki Rovanperästä ruotsalaisen

25.7.2019 / 19:24
Kalle Rovanperä ja Henri Hokkala Suomen MM-rallin mediatilaisuudessa 2018 (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

WRC P1 -fanipalvelua rallin MM-sarjassa pyörittävälle espanjalaiselle Nano Nino -yrityksellä sattui melkoinen lapsus Twitterissä heinäkuun alkupuolella.

Vasta alle vuoden käytössä ollut WRC P1 -palvelu on rallin MM-sarjan faneille suunnattu fanikortti, jonka omistaja saa erilaisia etuja ja johon on mahdollista liittää myös luottokortin ominaisuudet. Promootiotyössään palvelu on esitellyt kesän aikana rallin MM-sarjan tunnetuimpia kuljettajia Twitterissä ja oman esittelyvuoronsa sai myös Kalle Rovanperä. Kaikki meni muuten ihan hyvin, mutta palvelu päätti tehdä Rovanperästä ruotsalaisen.

– Kalle Rovanperällä on ralli veressä. Nuori ruotsalainen meni Ruotsin lakien takia Latviaan ja aloitti rallisprinteissä 12-vuotiaana, WRC P1 -palvelu twiittasi heinäkuun alkupuolella.

Virhe on nyt jo korjattu, mutta se ehti elää Twitterissä omaa elämäänsä usean päivän ajan ja luonnollisesti rallifanit erityisesti Suomesta kuittasivat palvelun Twitter-päivittäjälle värikkäin sanamuodoin, joka sataprosenttisen varmasti sai kyllä tietää mokanneensa.

Rovanperä, rallin MM-sarjan WRC2 Pro -luokan MM-pistejohtaja, lähtee torstaina 1. elokuuta käynnistyvään Suomen MM-ralliin kyseisen luokan ylivoimaisena voittajasuosikkina.

 

 

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com

 


Facebook kommentit