Hurja video Lapin ulosajosta, katsojat kielletyllä katselualueella olivat jäädä alle

27.10.2023 / 15:10
Esapekka Lapille loppukausi on ollut vaikeuksien sävyttämä (Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool).

[ A- ] / [ A+ ]

Esapekka Lapin ulosajossa, kielletyllä katselualueella olleet katsojat, olivat todella lähellä jäädä Lapin ohjastaman Hyundain alle.

Esapekka Lapin ja kartanlukija Janne Fermin taival Keski-Euroopan MM-rallissa päättyi viidennellä erikoiskokeella, kun kolmantena kokonaistilanteessa olleen suomalaiskaksikon Hyundai lipsahti ulos tieltä ja edessä oli keskeytys. Ulosajossa erityisesti auton peräpää otti kovia osumia, mutta onneksi henkilövahingoilta vältyttiin, vaikka lähellä oli, että tilanne olisi voinut olla täysin toinen.

Aivan kuten edellisessä MM-rallissa Chilessä, Lapin ajaessa ulos, oli kielletyllä katselualueella olleita katsojia lähellä jäädä pyörivän auton alle. Kuten alapuolella olevalta katsojan kuvaamalta videolta voi jokainen nähdä, niin katsojia ei pelkästään ole ulkomutkan puolella, vaan he ovat aivan tienreunassa kiinni. Kaikki ainekset todelliseen katastrofiin oli olemassa.

Kevään ja alkukesän aikana Lappi ajoi kolmessa peräkkäisessä MM-rallissa palkintosijoituksen ja Kenian pettymyksen jälkeen Virosta tuli vielä kolmas sija, mutta sen jälkeen taival on ollut varsin takkuista. Neljästä viimeisimmästä MM-rallista kolmessa on kilpailu päättynyt ulosajoon, eikä tästä kvartetista se ainoa saavutettu tulos, Kreikan viides sija, anna aiheita suurempiin tuuletuksiin. Lapin ensi kauden sopimustilanteesta ei ole vielä mitään tietoa.

 

 

 

Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit