Huttunen Puolan EM-ralliin – “Erinomainen lämmittely Walesin MM-rallia varten”

11.9.2018 / 21:01
Jari Huttunen Suomen MM-rallissa heinäkuussa (Kuva: Hyundai Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Jari Huttusen ja kartanlukija Antti Linnakedon kausi 2018 jatkuu seuraavaksi Puolan EM-rallissa 21.-23. syyskuuta.

Hyundai Motorsport on ilmoittanut Jari Huttusen mukaan kauden seitsemänteen EM-ralliin, joka ajetaan Puolan soralla puolentoista viikon päästä. Huttunen kilpailee Puolassa Hyundain i20 R5 -autolla, jollaisella kiuruveteläinen on osallistunut tänä vuonna viiteen MM-ralliin. Auton huollosta Puolassa vastaa BRC Racing Team, joka nähtiin mukana myös edellisessä MM-rallissa Tshekissä Dani Sordon kilpaillessa ensimmäistä kertaa urallaan EM-rallissa.

– Puola on tärkeä kilpailu osana Hyundain projektia. Ei pelkästään siksi, että saisin lisää ajokokemusta tästä autosta, vaan samalla saan myös lisää sorakokemusta ja Puolan kilpailu toimii erinomaisena lämmittelynä tulevaa Walesin MM-rallia varten, Huttunen sanoo.

Samalla Huttunen tekee myös paluun rallin EM-sarjaan, ajoihan hän viime vuonna nuoremmassa junioriluokassa EM-hopealle taistellen Euroopan mestaruudesta aina päätöskilpailun viimeisille metreille asti. Tänä vuonna Huttunen on nähty Hyundain ratissa Ruotsin, Meksikon, Portugalin, Suomen ja Saksan MM-ralleissa.

– Puola on ensimmäinen sorakilpailuni sitten Suomen MM-rallin ja toivottavasti pystymme samanlaiseen suoritukseen ja tulokseen myös Puolassa, WRC2-luokassa toiseksi Keski-Suomen sorasirkuksessa heinäkuussa ajanut Huttunen toivoo.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit