Hyundailta lisää töitä Emil Lindholmille, ranskalainen asfaltti ja sora kutsuvat

8.11.2023 / 10:47
Emil Lindholm kilpailee marraskuussa Ranskassa kahdessa eri kilpailussa (Kuva: Merita Mäkinen).

[ A- ] / [ A+ ]

Emil Lindholm ja kartanlukija Reeta Hämäläinen osallistuvat marraskuun aikana kahteen Ranskassa ajettavaan kilpailuun.

Hyundain WRC-tiimin junioriohjelmaan tänä vuonna valittu Emil Lindholm tiedotti tiistai-iltana sosiaalisen median kanavillaan, että kilpailukausi espoolaisen osalta ei ole vielä ohi. Lindholm ja kartanlukija Reeta Hämäläinen starttaavat tulevana viikonloppuna ajettavaan Rallye Terre de Vaucluse -kilpailuun ja marraskuun viimeisenä viikonloppuna ohjelmassa on Rallye du Var. Molemmat kilpailut ajetaan Ranskassa.

Rallye Terre de Vaucluse on Ranskan sorasarjan kauden seitsemäs osakilpailu ja kaksipäiväinen kilpailu pitää sisällään kymmenen erikoiskoetta yhteispituudeltaan reilut 140 kilometriä. Kilpailuun on ilmoittautunut peräti 150 kilpailijaparia, joista suurin osa on ranskalaisia. Rallye du Var on puolestaan asfaltilla ajettava kilpailu, Ranskan asfalttisarjan kauden yhdeksäs osakilpailu.

Viime vuonna rallin MM-sarjassa WRC2-luokan mestaruuden voittanut Lindholm on osallistunut tänä vuonna kahdeksaan MM-ralliin. Skodan ratissa Lindholm ajoi Meksikossa ja Kroatiassa viime keväänä palkintosijoille, mutta viimeisimmät neljä MM-rallia Hyundain ratissa ovat Virosta tullutta WRC2-luokan kolmatta sijaa lukuunottamatta olleet tulosten valossa pettymyksiä. Lindholmin syyskautta varjostivat ennen kaikkea auton tekniikkamurheet.

 

 

Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit