Hyundain Michel Nandan: ”Automme on kilpailukykyinen ja luotettava”

6.2.2017 / 07:01
Michel Nandan (siniharmassa paidassa keskellä) on tyytyväinen talliin uuteen WRC-luomukseen. (kuva: Hyundai Motorsport)

[ A- ] / [ A+ ]

Hyundai oli lähellä jättipottia rallin MM-sarjan avauksessa Monte Carlossa. Thierry Neuville johti lauantai-iltaan asti ennen ajovirhettään. Kauden startti kuitenkin kertoi heti, että Hyundai on uuden i20 Coupe WRC:nsä kanssa erittäin hyvin kartalla.

Neuville tempoi erikoiskokeen pohja-aikoja ja näytti, että uusi WRC-aikakausi toi myös kuskiin lisää virtaa. Ajovirhe kuitenkin kostautui ja Neuville jäi 15:nneksi. Dani Sordo oli toki neljäs. Hayden Paddon jätti kisan kesken heti alussa tapahtuneen traagisen onnettomuuden jälkeen.

– Monte osoitti, että uusi automme on kilpailukykyinen ja, enimmäkseen, luotettava. Meillä oli kilpailussa pieni ongelma ohjaustehostimen kanssa, mutta se on nyt ratkaistu. Emme saaneet haluamaamme tulosta, mutta näimme automme potentiaalin Thierryn suorituksista ja meidän seitsemästä pohja-ajastamme, Nandan sanoi Hyundain tiedotteessa.

– Itse asiassa, kaikki autot vaikuttivat suorituskyvyltään hyvin tasaisilta, joten se lupaa tiukkaa taistelua jokaiseen osakilpailuun, hän lisäsi.

Ruotsin MM-ralli alkaa torstaina. Hyundai on liikkeellä jo totutusti kolmen auton voimin. Tallin valmistautuminen on sujunut suunnitellusti, paitsi että lumenpuute pakotti jättämään joulukuiset testit väliin.

– Se on ollut meille aina hyvä kilpailu, joten toivottavasti trendi jatkuu. Olosuhteet ovat vaan vähän vaihdelleet viime aikoina. Se toi testiohjelmaammekin pientä keskeytystä, Nandan sanoo.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula


Facebook kommentit