Hyundain tähtikuljettajat kilpailevat Monzassa samalla autolla – “Siitä tulee hauska haaste”

11.11.2017 / 09:17
Thierry Neuville Argentiinan MM-rallissa huhtikuussa (Kuva: Hyundai Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Jo 37. kerran ajettavassa Monza Rally Show -erikoisrallissa nähdään tänä vuonna mukana erikoinen yhdistelmä, kun Hyundain tähtikuljettajat Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen lähtevät hakemaan menestystä maineikkaalta moottoriradalta kilpaillen samalla autolla.

Thierry Neuvillen ja Andreas Mikkelsen kartanlukijat, Nicolas Gilsoul ja Anders Jäger, eivät siis kilpailuun osallistu, vaan Neuville ja Mikkelsen kilpailevat yhdellä ja samalla Hyundain autolla. Kuljettajat vaihtavat ajovuoroa aina erikoiskokeiden välissä, tosin samaan määrään ajettavien erikoiskokeiden osalta ei kaksikko tule pääsemään, sillä kilpailussa ajetaan yhdeksän erikoiskoetta.

Neuvillen ja Mikkelsenin auto on Hyundain viimevuotinen WRC-auto, jolla Dani Sordo sijoittui Monza Rally Showssa vuosi sitten toiseksi.

– Siitä tulee hauska haaste! Vaihdamme paikkoja jokaisen erikoiskokeen jälkeen, minä luen nuotteja Thierrylle ja hän lukee nuotteja minulle, Mikkelsen twiittasi perjantaina.

Monza Rally Show ajetaan 1.-3. joulukuuta ja yhdeksän erikoiskoetta yhteispituudeltaan 168,65 kilometriä tullaan rakentamaan Monzan legendaarisen moottoriradan alueelle. Viime vuonna Monzassa mukana kilpailemassa nähtiin Kalle Rovanperä, joka Skoda Fabia R5:llä sijoittui luokassaan neljänneksi.

 

Hyundai Wales 2017

 

Lue myös! Mikä ihmeen Monza Rally Show? Videot erikoisrallin avauspäivästä kertovat kaiken olennaisen (3.12.2016)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit