Hyvät lähtöruudut eivät tuoneet Kuusiniemelle menestystä – Kolarit harmina kauden päätöksessä

25.9.2018 / 19:27
Jussi Kuusiniemen TCR-debyytti Saksassa toi 21. sijan (Kuva: Positione Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Rata-autoilun Saksan TCR-sarja päättyi Hockenheimin radalla Saksassa. Positione Motorsport -tiimin Jussi Kuusiniemi onnistui aika-ajoissa loistavasti selvittäen tiensä toiseen osioon ja lopulta Kuusiniemi oli sadekelissä ajetussa aika-ajossa yhdeksäs.

Kun vielä ennen ensimmäistä kilpailulähtöä muutamat kilpailijat saivat lähtöruutu rangaistuksia, oli Kuusiniemen starttiruutu lopulta seitsemäs. Järvenpääläinen otti kauden parhaan lähtönsä ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen jo kuudentena. Kuusiniemi kävi useamman kierroksen tiukkaa taistelua kymmenen parhaan joukossa, mutta lopulta pieni kolarointi toisen kilpailijan kanssa vaurioitti auton takapäätä ja Kuusiniemi nilkutti maaliin sijalla 16.

Sunnuntaina ajettuun toiseen kilpailulähtöön lähdettiin kymmenen kärjen osalta käännetyssä lähtöjärjestyksessä ja näin ollen Kuusiniemi starttasi toisesta ruudusta. Kuusiniemi otti jälleen hyvän lähdön ja taisteli useamman kierroksen sijoituksista viiden kärjessä. Tällä kertaa taistelu sijoituksista päättyi kuitenkin isompaan kolariin ja keskeytykseen.

Kuusiniemi oli Saksan TCR-sarjan loppupisteissä 21. Suomalaisista parhaan sarjatuloksen ajoi Antti Buri ollen viides. Niko Kankkunen oli sarjapisteissä lopulta 13.

Teksti: Jussi Kuusiniemen tiedote


Facebook kommentit