Janne Eronen nautti Kouvolan SM-rallin sekuntitaistelusta – “Tämä oli rallia parhaimmillaan”

12.6.2017 / 09:35
Janne Eronen ajoi Kouvolassa jo neljännen kerran tällä kaudella palkinnoille (Kuva: Jari Nurminen).

[ A- ] / [ A+ ]

Janne Eronen saavutti kauden neljännen palkintosijoituksensa, kun rallin SM-sarjan viides osakilpailu kaasuteltiin Kouvolan ympäristön vauhdikkailla erikoiskokeilla.

Janne Eronen ja kartanlukija Ville Mäkelä sijoittuivat nelivetoisten autojen SM2-luokan tiivisvauhtisessa kilpailussa kolmanneksi. Aikaerot olivat selkeästi pienemmät kuin alkukauden kisoissa.

– Oli todella hieno ja tiukka kisa jätkien kanssa, tämä oli rallia parhaimmillaan! Vaihdettiin iskarit ennen rallia ja sen muutoksen avulla luottamus kohentui ajamiseen, Eronen kertoili.

Heti alussa kävi ilmi, että kärjessä on tiukkaa ja kovaa täytyy mennä voittaakseen. Kilpailun puolivälissä Eronen oli kolmantena ja vain 8,5 sekuntia kärjestä.

– Useampi pätkä tuli vähillä virheillä ja omasta mielestä oikein hyvin. Eerik Pietarinen ja Timo Mäenpää iskivät aina takaisin, joten lopussa jouduttiin tyytymään kolmanteen sijaan. Pietarinen karkasi pisteissä jo tavoittamattomiin, onnittelut hänelle mestaruudesta, mutta kahdesta muusta mitalista käydään varmasti kesän kahdessa viimeisessä osakilpailussa huimaa vääntöä, Eronen summasi.

Rallin SM-sarja jatkuu syyskuun alussa Uudenkaupungin osakilpailulla.

Lähde: RTE Motorsportin tiedote


Facebook kommentit