MOTORSPORT

Jari-Matti Latvala kohti Argentiinaa: “Muutamia hyviä ratkaisuja nyt”

Rallin MM-sarja jatkuu viikon kuluttua Argentiinassa. Toyota-tallin Jari-Matti Latvala on MM-sarjassa toisena, kun rallikaravaani matkaa kauden toiseen soraralliin.

Meksikon soralla Toyota Yaris WRC:n kilpailukyky jäi vielä hieman arvailujen varaan. Argentiina on kuitenkin olosuhteiltaan “normaalimpi”.

– Minulla on aina ollut hyvä fiilis Argentiinan rallin suhteen. Olen voittanut sen aiemmin, ja viime vuonnakin johdimme ennen ongelmia ja siitä seurannutta ulosajoa. Ensimmäiset kaksi päivää ovat nopeita ja jouheita, ja viimeinen päivä on hitaampaa ja teknisempää. Siellä on vaikeita mutkikkaita erikoiskokeita, ja myös mahdollisuus huonoon säähän, etenkin sumuun, Latvala sanoo Toyota-rallin tiedotteessa.

Latvala voitti Argentiinassa 2014. Ensimmäisen kerran hän kilpaili kartanlukijansa Miikka Anttilan kanssa Argentiinassa jo 2005, joten kokemusta tästä rallista on roppakaupalla.

– Vaikka tiestö on yleensä pehmeää ja hiekkaista, niin siellä on silti hyvä pito. Tein töitä (testeissä) etenkin lukkojen kanssa. Mielestäni ne eivät olleet parhaat mahdolliset minulle Meksikossa, joten tätä puolta haluan todellakin parantaa Argentiinassa, ja meillä on siihen muutamia hyviä ratkaisuja nyt, Latvala kertoo.

Kilpailu käynnistyy ensi viikon torstai-iltana Cordoban kaupunkierikoiskokeella.

Lue myös Lappi valmiina kisakuskin hommiin

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com