Jari-Matti Latvala: “Kovia väitteitä. Minä en tiedä”

1.11.2016 / 15:01
Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila juhlivat Volkswagenilla yhdeksää MM-osakilpailuvoittoa ja neljää autonvalmistajien maailmanmestaruutta. (kuva: Volkswagen Motorsport)

[ A- ] / [ A+ ]

Jari-Matti Latvala ei ollut vielä tiistaina iltapäivällä saanut virallista tietoa työnantajansa Volkswagenin vetäytymisestä rallin MM-sarjasta. Eri medialähteiden mukaan päätös on tehty tänään, ja koko WRC-projekti lyödään pakettiin Australian MM-rallin jälkeen.

– Kovia väitteitä. Kovia juttua kirjoitetaan. Minä en tiedä. En tiedä mistä nämä jutut ovat tulleet. Minulla ei ole asiaan minkäänlaista vahvistusta, joten siinä mielessä en voi kommentoida tätä lainkaan, Latvala kertoi UrheiluUutiset.comille.

– Olen ollut yhteydessä tallin PR-ihmisten kanssa. Ihan rehellisesti sanoen, heilläkään ei ole tietoa. Vaikea on ymmärtää. Mutta ei mennä nyt asioiden edelle.

Latvala ja hänen kartanlukijansa Miikka Anttila ajoivat Volkswagenilla vuodesta 2013 alkaen. Heillä olisi vielä vuoden jatkosopimus mestaritallin kanssa. Volkswagenin päätös tarkoittaa, että kaksikko joutuu työnhakuun, kuten myös maailmanmestari Sebastien Ogier ja Andreas Mikkelsen.

Joko olet soittanut Hyundaille, M-Sportille (Ford), Citroenille ja Toyotalle?

– En ole. Hyundai ja Citroen taitavat olla täynnä. Fordilla ja Toyotalla taitaisi olla paikka, Latvala sanoo.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula

Lue myös Volkswagen vetäytyy rallin MM-sarjasta


Facebook kommentit