Jaro Kinnuselle uudella kalustolla viides sija – “Kiitos mahdollisuudesta Tahkon Rikulle”

13.6.2017 / 09:21
Jaro Kinnunen ajoi nyt ensimmäistä kertaa SM-tasolla nelivetokalustolla (Kuva: Jarno Saari).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan Kouvolan osakilpailussa Jaro Kinnunen suoritti ensimmäisen esiintymisensä nelivetoisella ralliautolla SM-tasolla. Lauantaina ajettu kilpailu sujui varsin hyvin Jarospeed-tiimiltä, joten maalissa tulokseksi kirjattiin SM2-luokan viides sija.

Nuotituspäivän sateiden jälkeen erikoiskokeet olivat pehmeässä kunnossa. Ajolinjoja pystyi leikkaamaan reilusti, mutta tiet kuluivat paljon ja siinä oli omat haasteensa.

Jaro Kinnunen ja kartanlukija Tuukka Shemeikka antoivat kiitokset rallin reitistä, loistavat tiet kaiken kaikkiaan.

– Eka lenkki lähti melko hyvin käyntiin. Toki hakemista oli ja pieniä virheitä tuli, mutta joka kilometriltä ajo kohentui. Auto toimi moitteitta ja vakiinnutettiin viides sija kuumimman kärjen takana, Kinnunen kommentoi.

– Huollon jälkeen ek6:lla ajo kulki jo tosi hyvin! Olin oikein tyytyväinen suoritukseen, mutta pätkäaika ei silti hätyytellyt kärkiaikoja. Ajossa on luonnollisesti vielä parannettavaa, mutta auton kulku ei selkeästi vastannut luokan kärkiautoihin, koska käytimme 98 polttoainetta.

Espoolainen kertoi, että myös muut kisan loppupätkät sujuivat hyvin, mutta virheitä tuli enemmän. Varsinkin kahdeksas erikoiskoe oli jo yliyrittämistä ja auto luisti urien ulkopuolella.

– Kiitos tästä mahdollisuudesta Tahkon Rikulle ja ST-Motorsille. Hieno kokemus ajaa ralli nelivetoisella autolla. Vain tämä yksi kisa oli sovittu, mutta toivottavasti päästään ajamaan vielä muitakin ralleja, Kinnunen päätti.

Lähde: Jaro Kinnusen tiedote


Facebook kommentit