Jere Haavisto haki vauhtia Hollannista: “Olen aika pettynyt”

9.4.2017 / 20:42
Jere Haavisto ei ollut omaan suoritukseensa tyytyväinen Hollannin sarjan kilpailussa. (kuva: Dina Damiens)

[ A- ] / [ A+ ]

137 KTM Motorsport -tiimin Jere Haavisto ajoi sunnuntaina motocrossin Hollannin mestaruussarjan toisen osakilpailun Harfsenissa. Aamun aika-ajossa Haavisto oli kovassa seurassa 11.

Ensimmäisessä erässä KTM-kuljettaja onnistui hyvin lähdössä ollen aivan kärkiporukassa, kunnes yritti ohitusta edellä ajavasta kuljettajasta ja kaatui. Tilanteessa takaa tullut kilpailija vielä juuttui Haaviston pyörään ja nuorukainen lähti porukan perään yli 30 sekunnin takaa-ajo asemasta. Ruutulipulle hän ehti nousemaan sijalle 23.

Toisessa erässä DYNASET-urheilija ei onnistunut ensimmäisen erän tapaan lähdössä ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 16. Haavisto paukutti kuitenkin tasaisia kierroksia läpi erän ja nosti itsensä sijalle 11.

– Oon aika pettynyt omaan suoritukseen tänään. Rata oli uusi mulle ja tuntui jotenkin aika hankalalta. Omaa ajoa en saanut myöskään kulkemaan sillain, kun haluaisin ja varsinkin toinen erä näytti tuloksissa paremmalta miltä radalla tuntui. Nyt lähdetään kuitenkin hyvillä mielillä valmistautumaan EM-sarjan avausosakilpailuun, joka ajetaan ensi viikonloppuna, Haavisto kertoi päivän jälkeen.

EMX250-luokan EM-sarja alkaa ensi viikonloppuna Italian Arco Di Trentossa.

Lähde: Jere Haaviston tiedote


Facebook kommentit