Jere Pensas haluaa sprintistä täydellisen kuusikon – “Pahimmat rypyt on silitelty”

12.10.2018 / 20:25
Jere Pensas Turun ja Salon SM-rallissa (Kuva: Eero Auvinen).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallisprintin SM-sarjan Suomi Cupin V1600-luokan mestaruuden edellisessä osakilpailussa Leppävirralla varmistanut Jere Pensas ei löysäile kauden finaalikisassa lauantaina. Luokkavoitot kaikista viidestä kauden edellisestä osakilpailusta päästellyt Pensas tähtää voittoon myös kauden päätöskilpailussa Laihialla.

Kauden finaali on laihialaiselle Jere Pensaalle kotikilpailu. Pensas ei kuitenkaan usko kisan tuovan mitään ylimääräisiä paineita.

– Haluan tietenkin olla mukana myös tässä kotipitäjän kilpailussa. Sarjaahan tässä on lähdetty ajamaan. Samalla tavalla lähden matkaan kuin kaikkiin muihinkin rallisprintteihin tätä ennen. Voitosta tietenkin ajan ja se tietää, että täysillä on vedettävä molemmat kierrokset, Pensas heittää.

– Olen ennenkin ajanut Laihian rallisprinteissä, mutta silloin mentiin eri teillä. Nyt lauantaina ajettavaa reittiä ei ole käytetty sprinteissä koskaan aiemmin. Se tarkoittaa, että kaikki kilpailijat ovat kisaan lähtiessä samalla viivalla. Tutustuminen reittiin pitää tehdä lauantaina yhtä huolella kuin muissakin kilpailuissa, Pensas korostaa.

Edellisessä kilpailussaan, rallin SM-sarjan päätöksessä Turun ja Salon seudulla lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna, autonsa kaatanut ja V1600-luokasta Cup-pronssia kauden päätteeksi kuittaava Pensas ei ole huolissaan Renault Meganen ulkonäöstä.

– Autoa ei nyt kiireisen aikataulun vuoksi laitettu mihinkään näyttelykuntoon, mutta pahimmat rypyt on silitelty ja takalasi soviteltu paikalleen. Viimeistelyn aika on sitten Laihian kisan jälkeen, Pensas tarkentaa.

Lue myös!

Pensaan mestaruushaaveet menivät kaatoon, pronssia tuli (10.10.2018)
Rallisprintin SM-sarjan finaali Laihialla (12.10.2018)

Teksti: Pensas Racingin tiedote


Facebook kommentit