Juho Koski-Lammi kauden päätöksessä Fordin rattiin – “Hieno mahdollisuus”

27.9.2019 / 07:44
Juho Koski-Lammin kausi 2019 päättyy Fordin ratissa (Kuva: Koski-Lammi Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Heikki Koski-Lammin SM-ralli Laitilassa päättyi pettymykseen, kun luokan ykköstila muuttui hylkäykseen ja voiton mitätöintiin. Sijalle yhdeksän SM-sarjan SM3-luokan pisteissä pudonnut Koski-Lammi oli kuitenkin kilpailun nopein kaksivetokuljettaja, joten vauhti on näytetty. Juho Koski-Lammi puolestaan on vaihtanut kalustoa.

Heikki Koski-Lammin Laitilan pettymys on pyyhitty pois ja katse on Turun osakilpailussa. Heikin Citroen C2 -auton takajarrusatula on saanut nyt osaluokituksen AKK:lta. Lisäksi Citroenia on päivitetty uuden johtosarjan avulla ja toivottavasti edellisessä kilpailussa ilmenneet sähkövaivat olisivat historiaa. Myös Laitilassa vaivannut ohjaustehostinvika on korjattu ja auton lisävalopatteria tehostettu.

– Pyritään pääsemään Turussakin kärkivauhtiin ja toivottavasti nyt ensimmäisen kerran auto toimisi moitteetta. Ennen hylkäystä olisi ollut vielä mahdollisuudet mitaliin, mutta nekin mahdollisuudet ovat nyt menneet. Käydään nyt vain ajelemassa läpi, tuumii numerolla 33 kauden päätöskilpailuun starttaava Heikki Koski-Lammi.

Juho Koski-Lammin viime kausi päättyi junioreiden Suomen mestaruuteen. Samalla myös auto vaihtui ja viime vuoden viimeisessä SM-rallissa Juho nähtiin Citroen C2 -auton ratissa. Nyt tälläkin kaudella Juhon alla nähdään uusi kalusto kauden päätöksessä, kun “ranskatar” on vaihtunut Ford Fiesta R2T -autoon. Tällä autolla on tarkoitus jatkaa myös ensi kaudella SM3-luokassa.

Juho Koski-Lammin kausi on pitänyt sisällään nousujohteisia suorituksia, joita tällä kaudella lähdettiin hakemaan. Kausi alkoi Kouvolassa viidennen sijan arvoisesti ja seuraavassa osakilpailussa Joensuussa teknisten ongelmien ja pienen ulkoilun seurauksena maalissa sijoitus oli 14. Riihimäellä ja Pohjanmaa Rallissa Seinäjoella Juho koki keskeytykset. Nyt Laitilassa sijoitukseksi nousi neljäs tila isoveli Heikin voiton hylkäyksen jälkeen.

Flying Finn Academyn leiriltä Keuruulta Juho sai lisää ajotuntumaa Fordiin.

– Auto on tarkka ajettava. Kohtalaisen hyvin kilometriä on nyt tullut alle, niin hyvää suoritusta odotan Turun päätöksestä. Hieno mahdollisuus päästä ajamaan tällaisella autolla, hehkuttaa Turun osakilpailuun numerolla 37 lähtevä Juho Koski-Lammi.

 

 

Lue lisää! Laitilan SM-rallin yllätysvoittaja hylättiin – “Ei näköjään ole vastustanut vielä tarpeeksi” (8.9.2019)

Teksti: Koski-Lammi Motorsportin tiedote


Facebook kommentit