Jukka Kasi ei yltänyt Tahkorallissa tavoitteeseensa: “Vähän raskas keli meille”

13.3.2017 / 16:01
Jukka Kasin Ford rallin aattona odottamassa kilpailun starttia (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Jukka Kasin ja kartanlukija Henri Anian kilpailu rallin SM-sarjan kolmannessa osakilpailussa Nilsiässä viime lauantaina sujui ajollisesti, sekä auton toimivuuden suhteen hyvin, mutta tavoite ei tuloksellisesti aivan täyttynyt.

Jukka Kasi sijoittui SM1-luokassa sijalle yhdeksän.

– Vähän oli raskas keli meille. Kuljettaja oli ensimmäisellä erikoiskokeella hiukan unessa ja jäimme luvattoman paljon kärjestä, Kasi kommentoi lauantain ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen.

– Mutta jatkossa saimme juonesta kiinni, vaikkakin ero kuumimpaan kärkeen kasvoi erikoiskokeiden edetessä. Kyllä varmaan varmuus maaliin pääsystä oli mielessä Mikkelin keskeytyksen jälkeen. Näillekin SM-pisteille on käyttöä, kun kauden lopussa aletaan laskemaan kauden loppupisteitä, Kasi jatkoi.

Tahkoralli käsitti kuusi erikoiskoetta kokonaispituudeltaan 104 kilometriä. Tiestö oli lumen peittämä ja hyvin jäässä lauantai-aamusta, mutta nollakeli ja aurinko sulattivat tien pinnan sulaksi jo iltapäivän erikoiskokeille.

– Pari kertaa kävimme hangessa, kun tietä oli aurattu ojan päälle. Oma sijoitus kovatasoisessa SM1-luokassa vastaa meidän kilpailusuoritusta. Olen erittäin tyytyväinen PrintSport Racingin ylläpitämän Ford Fiesta S2000 -auton kilpailukykyyn talven aikana, Kasi kehuu.

Lähde: Rally Team Kasingin tiedote


Facebook kommentit