MOTORSPORT

Jukka Kasin Skoda-debyytti toi Riihimäeltä kuudennen sijan – “Parempi mitä lähdin hakemaan”

Jukka Kasin ja kartanlukija Henri Anian ralliviikko huipentui viime lauantaina Riihimäen seudulla ajettuun kesäkauden SM-avaukseen. Pari ajoi maltilla maaliin ja tuloksena oli kovatasoisen SM1-luokan kuudes tila.

Eroa kärkeen tuli minuutti ja 34 sekuntia.

– Lopputulos on parempi, mitä lähdin hakemaan, Jukka Kasi kommentoi tulosta.

– Ero kärkeen oli aika lähellä sitä, mitä laskin etukäteen.

Kasin ja Anian neljän päivän ralliurakka alkoi keskiviikkona testeissä Ylistarossa, jossa ajettiin ensimetrit Skodalla. Torstaina jatkettiin heti seuraavalla testillä Saukkolan ek:lla Lopella. Kiitos PrintSport Racingin ammattitaitoisen henkilökunnan kuljettajat saivat uudesta Skoda Fabia R5 -autosta tarvittavan perehdytyksen sisäänajoon.

– Neljän päivän aikana tuli aika monta uutta asiaa, mitä kuljettajien on tiedettävä. Uuden oppimisestahan tässä on kyse, Kasi toteaa.

Kasi ja Ania ajoivat SM1-luokassa parhaimmillaan sijalla viisi erikoiskokeella kuusi.

– Myös seitsemäs erikoiskoe meni paremmin, kuin muut ek:t. Viimeisellä erikoiskokeella oli lopussa myös asfalttia ja se ajettiin todella maltilla uudella autolla. Kilpailun aikana sain ajamiseen itseluottamusta ajettujen kilometrien myötä, Kasi miettii.

– Sain paljon infoa tietokonekäyrin kautta omasta ajamisesta. Tiedän, mihin asioihin pitää paneutua ennen seuraavaa kilpailua, Kasi listaa.

Seuraava osakilpailu ajetaan Kouvolassa 10. kesäkuuta.

Lähde: Kasia Racingin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com