Jussi Lindberg janoaa kärkisijoitusta Etelä-Savon teiltä – “Koskaan en ole oikein Mikkelissä onnistunut”

16.2.2018 / 13:33

[ A- ] / [ A+ ]

Tunturirallin kolmannella sijalla Rallin SM-kauden aloittaneen Jussi Lindbergin pistejahti jatkuu viikonloppuna, kun kauden toinen osakilpailu kilpaillaan Mikkelin nopeavauhtisilla teillä.

Vaikka kauden avauskisasta saaliiksi kertyikin SM3-luokan kolmanneksi korkeimmat sarjapisteet, ei Jussi Lindberg silti ollut täysin tyytyväinen auton suorituskykyyn pienemmillä tieosuuksilla. Nyt kuitenkin alustaa on säädetty paremmaksi ja kaiken pitäisi olla kunnossa tulevaa koitosta varten.

– Testeissä ainakin alusta tuntui nyt paremmalta. Mikkelissä toki on isompaa tietä ja huippunopeuksissa ei välttämättä ihan pärjätä nopeimmille autoille, mutta koitetaan se paikata sitten hanskalla, Lindberg naurahtaa.

24-vuotiaalle porvoolaiselle tuleva kisa on osoittautunut aikaisempina vuosina haastavaksi, mutta se ei miehen mieltä lannista. Tavoitteet ovat selkeät, vaikka “podiumille” varmasti halukkaita on enemmänkin.

– Koskaan en ole oikein Mikkelissä onnistunut, mutta yritetään korjata se nyt ajamalla kolmen sakkiin. Täytyy kuitenkin muistaa, että tässä luokassa taistelu palkintokorokepaikoista on erittäin tiukkaa, eikä niitä sijoituksia helpolla jaeta, Lindberg päättää.

Mikkelin SM-ralli käynnistyy perjantai-iltana raviradalla ajettavalla yleisöpyörityksellä, johon Lindberg starttaa kartanlukijansa Tuuka Tyyskän kanssa numerolla 37. Toden teolla kisa polkaistaan kuitenkin käyntiin vasta lauantaina, kun luvassa on kuusi erikoiskoetta yhteispituudeltaan 115 kilometriä.

Teksti ja kuva: Taneli Niinimäki, Jussi Lindbergin tiedote


Facebook kommentit