Karin vaikea kausi sai jatkoa myös Unkarissa – “Nyt nollataan ajatukset”

1.8.2018 / 16:43
Niko Karille Unkarin kilpailuviikonloppu oli täynnä vastoinkäymisiä (Kuva: Dutch Photo Agency).

[ A- ] / [ A+ ]

Formuloiden GP3-sarjan Unkarin kilpailuviikonloppu jätti yhdellä sanalla happaman maun Niko Karin suuhun. Juuri mikään ei onnistunut, eikä pistetili lopulta karttunut.

Ongelmat alkoivat jo aika-ajoissa, joissa Niko Karin leikki loppui lyhyeen harmittavan yhteentörmäyksen seurauksena. Harmitus oli suuri, sillä jääminen aika-ajojen viimeiseksi tarkoitti hurjaa urakkaa syheröisellä ja vähän ohituspaikkoja tarjoavalla Hungaroringin radalla.

Taistelutahtoa osoittanut Kari osoitti kuitenkin taitonsa lauantain kisassa, ennen kuin onnetar käänsi jälleen kerran selkänsä suomalaiselle. Upea taistelu nosti Karin jo kymmenenneksi, kunnes toisen kuljettajan peräänajo rikkoi suomalaisen auton takarenkaan ja matkanteko täytyi jättää kesken. Syyttömänä osapuolena keskeytys ja hyvien lähtöasetelmien menettäminen korpesi Karia ja tukijoukkoja.

Sunnuntaina Kari joutui jälleen kilpakumppanin ulos kilkkaamaksi. Tuplakeskeytys muutenkin vaikeasta viikonlopusta ei voi tarjota muuta kuin yhden oppireissun vaikeuksien selättämisestä.

– Ei jäänyt paljoa muisteltavaa tästä viikonlopusta. Oma virhe harmittaa, mutta päähän ottaa myös kisojen meneminen pilalle muiden kuskien takia, Kari kommentoi.

Nyt edessä on kesäloma, joka tulee tarpeeseen. Monen nuoren kuljettajan selkäranka voisi katketa jatkuviin vastoinkäymisiin, mutta Kari ei aio moiseen sortua.

– Nyt nollataan ajatukset pois kaikista epäonnen hetkistä. Tauon jälkeen lähdetään tekemään uutta nousua puhtaalta pöydältä, Kari päätti.

Teksti: Niko Karin tiedote


Facebook kommentit