Kiviniemi haki testeistä oikeaa virettä pitkän tauon jälkeen – “Todella kovaa täytyy ajaa”

30.8.2019 / 14:19
Kristian Kiviniemi ajoi Seinäjoen SM-rallissa SM1-luokassa kolmanneksi (Kuva: RPF).

[ A- ] / [ A+ ]

Toni Gardemeisterin johtama TGS Worldwide –tiimi on hionut kaksi ripeää Skoda Fabia R5 –autoa valmiiksi rallin SM–sarjan kahta viimeistä, länsirannikolla ajettavaa osakilpailua varten.

Neljäntenä rallin SM-sarjan SM1-luokassa oleva Kristian Kiviniemi haki tuoretta tuntumaa autoonsa keskiviikkona. Vauhti tuntui löytyneen helposti, vaikka edellisestä osakilpailusta olikin jo vierähtänyt yli kaksi kuukautta. Toisen tiimin auton ratissa Laitilassa ajettavassa rallissa nähdään Ville Pynnönen.

– Oltiin ajamassa Mäntyharjulla, tosi vauhdikkaalla tiellä. Testit sujuivat hyvin ja pitkän tauon jälkeen oli hienoa päästä ajamaan sellaisella tiellä Skodan ratissa, Kiviniemi hymyili.

Kivikovassa sarjassa huipputulokset ovat kiven alla. Rattia puristamalla paras tulos harvoin kuitenkaan tulee ja sen tietää myös 27-vuotias parkanolainen, joka ajaa ensimmäistä täyttä kauttaan Skodan R5-autolla.

– Viikonloppuun lähdetään rennolla fiiliksellä ja koitetaan saavuttaa ehjä kisa ja sitä kautta myös hyvä tulos. Sen tietää, että taas täytyy ajaa todella kovaa hyvän sijoituksen saavuttamiseksi, Kiviniemi päätti.

Yksipäiväiseen kilpailuun ja kahdeksan erikoiskokeen mittaiseen urakkaan startataan Laitilan torilta lauantai-aamuna kello 10.01 alkaen.

Teksti: TGS Worldwiden tiedote


Facebook kommentit